divendres, 11 maig, 2018 - 13:30

Els joves del Prat poden practicar vela i d’altres activitats nàutiques a preus assequibles

Activitats nàutiques del programa Club Esport Jove

Les activitats nàutiques (caiac, pàdel surf, catamarà i patí de vela) formen part del programa municipal Club Esport Jove per incentivar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la pràctica esportiva, així com l’exercici físic en l’adolescència. El preu de l’activitat és de 15 euros trimestrals. 

El programa Club Esport Jove ofereix d’altres tallers d’hípica, pàdel i danses urbanes, a més de facilitar que els joves puguin accedir durant tot l’any a instal·lacions esportives municipals amb tarifes socials. 

 

Els joves del Prat poden practicar diverses activitats nàutiques (caiac, pàdel surf, catamarà i patí de vela) a un preu de 15 euros trimestrals, gràcies al programa municipal Club Esport Jove. Amb aquest programa, l’Ajuntament del Prat vol incentivar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la pràctica de les diferents disciplines esportives, així com fomentar l’exercici físic en l’adolescència.

Les activitats nàutiques es realitzen durant els mesos d’abril i maig, cada dilluns a la tarda al Centre Municipal de Vela. Els joves poden escollir entre caiac, pàdel surf, catamarà i patí de vela.

Durant tot el curs escolar, el programa Club Esport Jove oferta d’altres tallers al mateix preu d’activitats tan diverses com l’hípica, el pàdel o les danses urbanes.
A més, el programa facilita tarifes socials perquè, a partir de 20 euros a l’any, els joves del Prat d’entre 12 i 18 anys puguin accedir durant tot l’any als Centres Esportius Municipals (CEM) Estruch o Sagnier entre les 15 i les 18 h. Hi poden practicar exercici lliurament o participar en les activitats dirigides organitzades pels centres.

En el marc d’aquest programa, en què estan inscrits 250 joves del Prat, també s’oferten excursions puntuals a preu assequible com el bateig de mar, els recorreguts en bici a la platja, les sortides a la bolera, les activitats de senderisme, etc. Durant el bateig de mar, que enguany se celebrarà el dissabte 26 de maig, els joves tenen l’oportunitat de practicar activitats nàutiques. El bateig de mar no està adreçat únicament als joves que fan el taller trimestral d’activitats nàutiques, sinó al conjunt de joves inscrits a Club Esport Jove.

Descarregar

(2)
(3)

Compartir

A les xarxes