Club Esport Jove

Què és?

El Club Esport Jove ofereix als joves del Prat accés a diferents espais i activitats de caràcter esportiu durant l’any a un preu assequible.

Què ofereix?

 • Accés als diferents espais del CEM Estruch, (consultar horaris de cada espai esportiu).
 • Activitats i tallers exclusius per a membres del Club.
 • Competicions de lleure de futbol 7, bàsquet 3×3 i frontó.
 • Activitats puntuals fora del Centre (dissabtes, un cop al mes). 

A qui s’adreça?

A joves de 12 a 18 anys que viuen o estudien al Prat de Llobregat.

Com s’hi pot accedir?

Per inscriure’s al Club Jove heu de tramitar la inscripció en línia o a les oficines de la Secció d’Esports, i abonar els 20 € de quota per temporada.* O través de la web online

*Els menors de 18 anys heu de portar el full d’autorització paterna el primer dia que aneu a la instal·lació.

Un cop tramitada la inscripció, tindreu un carnet (personal i intransferible) d’accés al CEM que heu de presentar sempre que hi aneu.

L’accés al CEM Estruch per participar en les activitats o competicions és de dilluns a divendres, de 15 a 18 h. Les activitats mensuals es faran en l’horari i el lloc més convenients.

Cost del servei

20 € per temporada.

Amb l’abonament Club Esport Jove podreu gaudir de la pràctica lliure o participar en les activitats dirigides exclusives per a membres del Club.

Piscina

L'horari d'accés : De 15 a 17 h.

Els joves podran realitzar diferents programes aquàtics pensat per a realitzar-los en 30' , hi ha 3 nivells de dificultat: bàsic, intermig i avançat, per tal d'anar passant de nivell, els joves han de realitzar mínim 2 sessions a la setmana durant 2 mesos .  El SOS realitza un control d'accés i dona el programa a realitzar al jove. 

Sala de Fitnes >16 anys

L'horari d'accés: De 15 a 18 h. 

Els joves realitzaran uns programes de Fitnes per a joves, hi ha 3 nivells d'intensitat: Bàsic, intermig i avançat, per tal d'anar passant de nivell, s'haurà de realitzar cada nivell 3 mesos seguits, els objectius del programa va orientat a la millora de la condició física general.

Activitats dirigides

L'horari d'accés : De 16 a 17 h.

Cada trimestre es publicarà una graella d'activitats diferent, totes les activitats estan dirigides per técnic especialistes i amb suport musical. Consultar la graella.

Futbol 7 i pistes poliesportives exteriors

L'horari d'accés: De 15 a 17 h.

Podeu utilitzar lliurement les instal·lacions, sempre que no s’hi organitzin competicions de lleure. El material esportiu per jugar s’ha de demanar a la recepció del centre mostrant el carnet del Club. 

Activitats Esportives al pavelló

L'horari d'accés: De 15 a 16.45h

Podeu participar en les activitats programades, cada trimestre es publiquen diferents activitats dirigides per un monitor especialista, els dies que no hi ha activitats esportives  es pot utilitzar lliurement aquest espai sempre que no s’hi organitzin competicions de lleure. 

Frontó

L'horari d'accés: De 15 a 18 h.

Podeu utilitzar lliurement aquest espai fent una reserva prèvia a la recepció del Centre. Per a aquesta activitat no s’ofereix material de préstec.

Rocòdrom i Activitat d'Escalada

Activitat dirigida adreçada a tots els grups d’edat. L’accés al rocòdrom serà el dia que es tingui programada l'activitat dirigida per monitors especialistes. Consultar la graella d'activitats.

Activitats puntuals

Cada mes hi ha una activitat esportiva que es desenvolupa fora dels centres esportius per gaudir de la pràctica d’esport a l’aire lliure. Aquestes activitats s'organitzen majoritàriament els dissabtes i, en funció de les seves característiques, cal inscripció prèvia, reunió informativa i/o pagament. 

Les competicions del Club Esport Jove estant pensades per potenciar els vincles de relació entre els joves a través de l’esport.

Els eixos vertebradors d’aquestes competicions han de ser el companyerisme, el respecte, la igualtat entre sexes, la diversió, la salut i el tarannà associatiu.

Inscripció i inici de la competició

 • Formeu un equip amb membres del Club Esport Jove (tots els membres de l’equip han de ser abonats del club).
 • Ompliu la fitxa d’inscripció i lliureu-la a la recepció de la instal·lació.
 • En començar la competició, cada equip ha de tenir cobert el mínim de jugadors establerts per cada esport. Durant la competició se’n poden incoporar de nous però abans cal comunicar-ho al coordinador.
 • Està permesa la participació d’esportistes de categoria inferior en la categoria immediatament superior.
 • Un cop acabat el període d’inscripció la organització s’encarrega de gestionar els calendaris i les classificacions.

Esports i categories

Les competicions són, inicialment, de futbol 7, bàsquet 3×3 i frontó. Els equips poden ser mitxots, masculins o femenins, distribuits en les categories següents:

Any de naixement Categories Cicle Curs
A 1r cicle ESO 1r ESO
2n ESO
B 2n cicle ESO 3r ESO
4t ESO
C Batxillerat 1r Batxillerat
2n Batxillerat

Calendari i períodes de competició

El nombre de jornades es decideix en funció dels equips participants.

Funcionament de la competició

 • Als partits, cada equip ha d’anar vestit amb una indumentària identificable (samarreta del mateix color). Si això no és possible, l’organització pot facilitar armilles.
 • Les pilotes de joc de futbol i bàsquet les facilita l’organització, la resta de material l’han de portar els participants.
 • Els partits es juguen sense àrbitres oficials, per tant, cada equip es fa responsable del bon funcionament de la competició.
 • Al final dels partits, els equips han de donar el resultat a la recepció del complex esportiu.
 • La puntuació obtinguda en cada jornada és de 3 punts per partit guanyat, 1 punt per partit empatat i 0 punts per partit perdut.
 • Si un equip no es presenta a jugar, automàticament queda com a perdedor i l’equip contrincant obté els 3 punts.
 • Només s’aplaçaran els partits per causa justificada i si s’ha avisat a l’organització amb un mínim de 24 h d’antelació.

Classificacions

Documents relacionats

Normativa general Club Esport Jove (pdf - 70369 bytes)

Full inscripció competició (pdf - 82814 bytes)

Normativa competicions Club Esport Jove (pdf - 57562 bytes)

Normativa competició bàsquet 3x3 (pdf - 46010 bytes)

Normativa competició futbol 7 (pdf - 52769 bytes)

Normativa competició frontó (pdf - 45452 bytes)

Més esport per a infants i joves

Escola esportiva de qualitat

Les entitats esportives del Prat implanten un model d’escola esportiva de qualitat.

Juga Verd Play

Projecte capdavanter que pretén potenciar el joc net entre els infants de la comarca del Baix Llobre