dimecres, 13 gener, 2021 - 12:45

Trobada de la Taula per a la reconstrucció social i econòmica “Ara més que mai, el Prat”, demà dijous 14 de gener a les 17 h per videoconferència

Els agents socials, econòmics i polítics faran balanç de l’estratègia de reconstrucció del Prat front a la covid, que van acordar fa 6 mesos

Actualment, el nivell d’execució de l’estratègia “Ara més que mai, el Prat” és del 68%. 

 

La Taula per a la Reconstrucció Social i econòmica de la ciutat es reunirà demà, dijous 14 de gener, a les 17 h per fer balanç de l’estratègia per reimpulsar el Prat front a l’impacte de la pandèmia. Sota el lema “Ara més que mai, el Prat”, l’estratègia va ser acordada fa mig any pels agents socioeconòmics i polítics que integren la Taula.

Formen part d’aquesta Taula una vintena d’entitats de desenvolupament econòmic, acció social i sindicats, a més de les formacions polítques locals amb representació al Parlament de Catalunya -també les que no compten amb representants al ple municipal- a més del propi Ajuntament del Prat.

L’estratègia, de la qual faran balanç demà, consta de 5 eixos d’actuació i de 73 mesures, que passen per la defensa de la cohesió social, la reactivació econòmica, l'impuls d'una ciutat sostenible en un territori equilibrat i el foment de la innovació. Per seguir el seu nivell d’execució de forma continuada, es va obrir un espai digital on es van actualitzant els indicadors de compliment de la mateixa. Actualment, se situen globalment en el 68%.

L’acte de demà es farà amb el suport de mitjans telemàtics i s’emetrà pel canal de Youtube de l’Ajuntament. Presencialment a la Casa de la Vila, estaran l’alcalde, portaveus dels grups municipals (al Saló de Plens) i les directores de les àrees de Desenvolupament Econòmic i Acció Social, Esther Pujol i Laia Ortiz, respectivament (a la Sala d’Alcaldia). L’alcalde introduirà l’acte i les directores d’àrea presentaran el nivell d’execució de l’estratègia. Per videoconferència, intervindran després la resta de membres de la Taula.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

  • Acte: Reunió de la Taula per a la reconstrucció social i econòmica “Ara més que mai, el Prat” (per videoconferència)
  • Dia: Dijous, 14 de gener 
  • Hora: 17 h
  • Seguiment: youtube.com/ ajuntamentdelprat

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes