dimecres, 13 desembre, 2023 - 11:30

El Prat inaugura el pessebre de la plaça de la Vila

El Prat viu demà un dels moments que genera més expectativa del període de festes nadalenques amb la inauguració del pessebre de la plaça de la Vila. Elaborat per persones voluntàries del Programa de Lleure de la Gent Gran, cada any el pessebre pren formes diferents i acull personatges diversos en funció de la temàtica escollida, que és preservada com un secret fins l'acte de presentació a la ciutadania. 

La inauguració del pessebre anirà acompanyada de la posada en marxa d'un mercadet solidari de productes d'artesania, que romandrà a la plaça de la Vila només mentre duri l'acte. Amb cada compra, s'obsequirà la clientela amb un tast de xocolata calenta i els beneficis que s'obtinguin de les vendes es destinaran a una causa solidària. Les dues edicions anteriors el recull es va destinar a la investigació contra el càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Deu. 

Aquest és un dels pessebres comunitaris que s'organitzen al Prat en el marc de la programació nadalenca. Aquest passat cap de setmana, d'altra banda, més de 7.000 persones van visitar el pessebre vivent que organitza l'entitat Amics de Sant Cosme, i que s'organitza gràcies a la col·laboració de més de 200 voluntaris i voluntàries.

 

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ:

  • Acte: inauguració del pessebre de la Vila.
  • Dia: dijous 14 de desembre.
  • Hora: 18:00.
  • Lloc: plaça de la Vila (El Prat de Llobregat).

Compartir

A les xarxes