Manifest del programa Interseccions

Les persones aprenem i fem cultura en tots els espais de la quotidianitat i al llarg de tota la vida. Connectem aquests espais d’aprenentatge, educatius i culturals, per tal d’oferir experiències personals transformadores en qualsevol moment vital de les persones.

Creiem en la cultura horitzontal, feta per la gent i per a la gent, viva, oberta i en col·laboració. Fomentem el coneixement i espais de pràctica cultural i educativa.

L’educació i la cultura entrellaçades poden canviar el món. Fomentem experiències transformadores per ser una ciutadania més conscient, lliure i feliç, que creix a nivell personal i col·lectiu, i ho fem a partir de la implicació directa de la comunitat.

Totes les persones som necessàries per fer comunitat. Entenem la diversitat com un valor fonamental, i treballem per garantir la igualtat d’oportunitats educatives i culturals.

Generem punts de trobada vius entre persones diverses, professionals, entitats, administració pública, col·lectius, veïns i veïnes... Cooperant i compartint veus i mirades, treballem conjuntament en un projecte comú.

Volem aprendre de manera vivencial, enriquint-nos mútuament a partir dels coneixements i les experiències prèvies, però també generant-ne de noves, construint espais per investigar, jugar i experimentar.

Promovem la implicació, l’autonomia de les persones, el pensament col·lectiu crític i una vida digna en comunitat.

Som El Prat, on el món canvia. 

Qui som

agents_comunitat_interseccions.jpg

Xarxes

Amb la col·laboració de:

generalitat_ensenyament_educacio_logotip.jpg
Logo_ciutats_educadores.jpg
Logotip_Diputacio.jpg