El projecte de fotografia co-creat entre l’escola Jacint Verdaguer i el CC Jardins de la Pau i on enguany, per primera vegada, s'incorpora l'escola Bernat Metge, inaugurarà el mes de juny una exposició per mostrar els resultats d'aquest procés col·laboratiu.

El desenvolupament del projecte es realitzarà de manera molt acotada, durant els mesos d'abril i maig, amb sessions teòriques i pràctiques a càrrec de la dinamitzadora i coordinadora del projecte, que s'aproparà a ambdues escoles. Aquest any, es proposa fer una passejada fotogràfica conjunta entre les classes participants (dues del Jacint Verdaguer i una del Bernat Metge), cosa que suposarà una novetat, ja que en ocasions anteriors cada classe feia la seva passejada. Aquesta iniciativa busca compartir el procés de cada classe, oferint una oportunitat per descobrir en què estan treballant els altres companys abans de la mostra final.

Us convidarem a ser part d'aquesta experiència única i enriquidora, on podreu admirar les creacions fotogràfiques i explorar els processos de col·laboració entre les escoles participants. No us perdeu aquesta oportunitat de descoberta i celebració de la creativitat i la cooperació educativa. Us esperarem el 7 de juny!