Espai DIY

L’Espai DIY és un espai dedicat al món de les manualitats. És l’espai més inspirador del centre, on podràs crear i desenvolupar projectes relacionats amb el món handmade (fet a mà), com ara manualitats, ganxet, costura, scrapbook, lettering, tricot, i totes les tècniques que se t’acudeixin!

Si tens un projecte i necessites espai per treballar i desenvolupar-lo, ja l’has trobat! Contacta amb nosaltres per correu electrònic (dinamitzacio@ccriberabaixa.cat)  o vine al centre i parlem en persona!

MATERIALS: Tots els materials que hi ha a les prestatgeries són per utilitzar-los lliurement, sempre que el projecte es realitzi dintre de l’espai. És a dir, podem treballar en una creació i emportar-nos-la a casa, però no agafar materials directament per emportar-nos. També pots portar material que tinguis a casa per intercanviar-lo amb les usuàries de l’espai o deixar-ho disponible perquè altres ho utilitzin. Et sobren papers, llanes o agulles? No les llencis! Pots portar-les a l’Espai DIY i entre totes intentem no malbaratar recursos. (Consulta el llistat de recursos a baix).

ACCÉS: L’accés a l’Espai DIY és lliure i gratuït i pots venir individualment o en grup. Si saps el dia i l’hora en que vols venir, aconsellem contactar primer amb el centre per comprovar que l’espai estarà disponible. L’espai DIY està obert a tothom, així que si vens sola o en grup, també podrà accedir alguna persona que vulgui fer-ne ús si l’activitat ho permet.

GRUPS: Un dels objectius d’aquest nou espai és que la gent que té afició per les mateixes tendències de DIY es pugui conèixer i ajuntar en un espai de creació. Un dels grups que ha sorgit està dedicat al scrapbooking i ja té fins i tot nom: Scrapprat! Es troben cada últim dissabte de mes al matí.

NORMES: L’aforament màxim són 20 persones. S’ha de fer un bon ús de l’espai i dels materials que hi trobem. Si algun objecte es trenca heu d’avisar a l’equip del centre. L’espai ha de quedar net i ordenat. Si és necessari, demana’ns l’escombra o productes de neteja quan calgui.

I si t’animes, pots ajudar-nos a decorar aquest nou espai situat a la planta baixa del centre: pintar caixes i pots, etiquetes, banderoles, pintar els vidres i tot el que se’ns acudeixi! Si tens propostes en aquest sentit, explica-nos-les!

Llistat de recursos

 • Plantilles per practicar lettering i rotuladors amb pinzell
 • Paper de colors, cartolines
 • Llapis de colors, rotuladors, ceres,...
 • Revistes per fer retalls, llibre vells per fer manualitats
 • Màquina de cosir. La podem cedir a persones que ja sàpiguen cosir en recte i enfilar.
 • Grapadora, cinta doble cara, cola blanca, cola de barra, alguns washi tape...
 • Llanes, fils, i agulles i ganxets de diferents mides
 • Agulles de tricotar
 • Guillotina mida A3
 • Base de plàstic amb mides per tallar
 • Cúter, tisores, regles...
 • Màquina per fer troquels i textures  (Big Shot)
 • Màquina per perforar i col·locar traus (Crop-a-dile Bite)
 • Cisalla

Properes activitats

Crop Scrapbooking

T'agrada l'scrapbook i vols trobar més gent amb aquesta afició? Vine a l'Espai DIY del Ribera!

El divendres 14 de juny a partir de les 16 h. es troben al Centre Cívic un grup d'aficionades a aquest treball manual. L'objectiu del grup és reunir-se periòdicament en bona companyia per compartir aquest interès. 

Cal portar material propi però també pots comptar amb tot el material de l'Espai DIY. 

Si vols més informació, només cal que enviïs un correu electrònic a: dinamització@ccriberabaixa.cat