Innovem, practiquem, compartim

Des que naixem, sabem que aprendre i compartir ens fa créixer i ens permet avançar de forma conjunta.  Per això, a l’Ajuntament del Prat promovem, recollim, gestionem i difonem les bones pràctiques dels i de les nostres professionals.

 

Però, què és, exactament, una bona pràctica?

Es tracta de tots aquells projectes, treballs, experiències i activitats que han tingut un bon resultat en un context determinat i que s’espera que també funcionin en altres contextos similars. Perquè aquestes experiències siguin seleccionades, han de complir un conjunt de requeriments que validaran que, efectivament, es tracta d’una bona pràctica. Dit d’una altra manera, és coneixement compartit: una guia útil per a qui hagi d’afrontar un repte del mateix àmbit que el de la bona pràctica. Una eina transparent i col·laborativa per millorar l’eficiència i l’eficàcia del nostre dia a dia.

És per aquest motiu que volem que l’Ajuntament del Prat tingui una biblioteca de les bones pràctiques, que n’afavoreixi l’intercanvi i aprenentatge, en capitalitzi el coneixement i reconegui la tasca desenvolupada pels i les professionals.

Al Prat seguim aprenent i compartint per garantir una millora contínua i una innovació en els serveis públics en benefici de la ciutadania.

Al Prat practiquem, innovem, compartim.