Esteu aquí

Millores als centres educatius tot aprofitant l’estiu

En total, es realitzaran vuit intervencions a escoles bressols, escoles i instituts de la ciutat i es realitzen durant el període estival, com els darrers anys, per no entorpir el bon funcionament de les instal·lacions.

Institut Escola del Prat

Foto: Institut Escola del Prat

dijous, 8 juliol, 2021 - 08:45

Durant les properes setmanes, l’Ajuntament durà a terme diferents obres a un total de vuit centres educatius públics de la ciutat. Són majoritàriament accions destinades a l’adequació dels espais per dotar-los de més accessibilitat o arranjaments necessaris.

Pel que fa a les escoles bressol, a la Sol Solet s’adaptarà l’entrada de subministraments a la cuina amb una plataforma. Les actuacions a les escoles d’infantil i primària són: a l’escola Galileo Galieli s’habilitarà una sortida d’emergència pel carrer Aneto, al Charles Darwin es construiran uns lavabos adaptats a la primera planta i al Sant Jaume se substituirà la tanca de preescolar. Per la seva banda, a l’escola d’educació especial Can Rigol, es canviaran els vidres del gimnàs de la primera planta.

Als instituts escoles també n’hi hauran intervencions. D’una banda, a l’Institut Escola Pepa Colomer es reformaran i adequaran la primera i segon planta d’acord amb el conveni signat amb la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, a l’Institut Escola del Prat es realitzaran feines d’arranjament de la cantina.

Prova pilot a l’escola Josep Tarradellas

Com a novetat, fora de les obres de manteniment i arranjament que es realitzen a la resta d’equipaments, cal destacar la conversió de la pista de ciment del pati de l’escola Josep Tarradellas. Com a prova pilot, es col·locarà paviment multicapa en la pista amb l’objectiu de reconvertir l’espai per acabar amb el predomini del futbol com a principal esport practicat i donar pas a dinàmiques multiesportives. El projecte compta amb la dotació d’equipament esportiu i marcatge de pistes de diferents disciplines perquè hi puguin conviure a l’estona d’esbarjo.

Algunes d’aquestes intervencions compten amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, amb un import total de 76.453,68 € procedent del Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, en el marc del Pla de concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

Compartir

Noticies relacionades

centric_connexions_2023_cloenda

dimecres, 29 març, 2023 - 15:30

Punt i final a una nova edició de Connexions

El Cèntric acull la cloenda del projecte en un acte que ha reunit alumnat,...

dimecres, 29 març, 2023 - 14:30

La 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional aplega més de 250 estudiants

El programa contempla presentacions d’estudis, l’Espai Fira i el Punt d...

dimecres, 29 març, 2023 - 09:00

Les AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules

La regidoria d’Educació ha recollit la inquietud i la traslladarà a la...