Esteu aquí

Millores als centres educatius tot aprofitant l’estiu

En total, es realitzaran vuit intervencions a escoles bressols, escoles i instituts de la ciutat i es realitzen durant el període estival, com els darrers anys, per no entorpir el bon funcionament de les instal·lacions.

Institut Escola del Prat

Foto: Institut Escola del Prat

dijous, 8 juliol, 2021 - 08:45

Durant les properes setmanes, l’Ajuntament durà a terme diferents obres a un total de vuit centres educatius públics de la ciutat. Són majoritàriament accions destinades a l’adequació dels espais per dotar-los de més accessibilitat o arranjaments necessaris.

Pel que fa a les escoles bressol, a la Sol Solet s’adaptarà l’entrada de subministraments a la cuina amb una plataforma. Les actuacions a les escoles d’infantil i primària són: a l’escola Galileo Galieli s’habilitarà una sortida d’emergència pel carrer Aneto, al Charles Darwin es construiran uns lavabos adaptats a la primera planta i al Sant Jaume se substituirà la tanca de preescolar. Per la seva banda, a l’escola d’educació especial Can Rigol, es canviaran els vidres del gimnàs de la primera planta.

Als instituts escoles també n’hi hauran intervencions. D’una banda, a l’Institut Escola Pepa Colomer es reformaran i adequaran la primera i segon planta d’acord amb el conveni signat amb la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, a l’Institut Escola del Prat es realitzaran feines d’arranjament de la cantina.

Prova pilot a l’escola Josep Tarradellas

Com a novetat, fora de les obres de manteniment i arranjament que es realitzen a la resta d’equipaments, cal destacar la conversió de la pista de ciment del pati de l’escola Josep Tarradellas. Com a prova pilot, es col·locarà paviment multicapa en la pista amb l’objectiu de reconvertir l’espai per acabar amb el predomini del futbol com a principal esport practicat i donar pas a dinàmiques multiesportives. El projecte compta amb la dotació d’equipament esportiu i marcatge de pistes de diferents disciplines perquè hi puguin conviure a l’estona d’esbarjo.

Algunes d’aquestes intervencions compten amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, amb un import total de 76.453,68 € procedent del Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, en el marc del Pla de concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

Compartir

Noticies relacionades

Sessió malbaratament aliments

divendres, 3 desembre, 2021 - 13:00

Els i les professores, claus per l’alimentació i la sostenibilitat

L’ajuntament organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles...
Rubricatus camí del sorral

divendres, 3 desembre, 2021 - 12:45

Personal de Rubricatus i la Damm planten 100 arbres a l’entorn del riu

Més de 50 persones participen en una jornada de reforestació d’un espai de...
Llums de Nadal sostenibles

divendres, 3 desembre, 2021 - 12:30

L'enllumenat de Nadal, un 80% més eficient

S’han instal·lat gairebé 310.000 bombetes de LED a tota la ciutat i el seu...