Esteu aquí

El cicle En Femení vesteix de violeta el Ribera durant el mes de març

Al Centre Cívic s'ofereix una programació especial per celebrar i reivindicar el Día Internacional de les Dones

dimecres, 26 febrer, 2020 - 15:30

Amb el començament del mes de març, arriba un any més el cicle En Femení al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Durant aquest mes, s'ofereix una programació mensual co-organitzada amb moltes de les entitats en residència de l'equipament, que es posen les ulleres violetes per proposar diferents activitats amb perspectiva de gènere. Aquest any augmenta la programació i la diversitat en la participació i en les propostes, gairebé totes d'entrada lliure i obertes a tothom que vulgui celebrar el març En Femení amb nosaltres!

Per començar amb els i  les infants, al Klub Infantil Tecnològic, el 14 de març comptarem amb les Young IT Girls, enginyeres que us faran jugar i aprendre alhora sobre referents i oficis tecnològics. Pel jovent, a partir de 12 anys, també hi haurà diversitat d'activitats per endinsar-se en la reflexió entorn al gènere en les Tardes Joves al Ribera. Com sempre, seran les tardes de dijous a partir de les 17.30 h.

L'Associació de Dones Progressistes Frida Khalo obre les portes a dues de les seves activitats habituals: El Cinefòrum de Frida el dia 4, on es visionarà la pel·lícula "Carmen i Lola" amb debat posterior, i el Taller de Ioga, que es traslladarà durant a sessió del dia 11 a la Plaça Sant Jordi per encabir a tothom que vulgui practicar la relaxació de cos i ment.  D'altra banda, La Asociación Salvadoreña en Cataluña se suma el 6 de març a la Trobada de Bijuteria amb un taller per fer polseres i reflexionar sobre els rols de les dones a la societat. 

El dia 21, les dones de la Comunitat Musulmana del Prat i l'Associació de veïnes i veïns del barri Sant Jordi-Ribera Baixa ens han preparat un matí de dissabte ben complert pel dia 7: esmorzar amb molta conversa i taller obert de Bollywood! A més, els Castellers del Prat organitzen a la tarda una trobada de dones d'entitats i associacions de Cultura Popular del Prat.

L'Espai DIY del Ribera també s'afegeix a la celebració del mes de la dona amb la proposta "Teixint Referents". Es tracta d'una trobada d'aficionades a les diferents tècniques del "fet a mà" per reflexionar entorn les dones referents i crear una peça artesanal col·laborativa.

I com no podia ser diferent, també tindrem arts escèniques En Femení! El laboratori Puro Teatro representarà una peça teatral amb perspectiva de gènere el dissabte 21, amb entrada lliure. I per tancar el cicle, el dissabte 28 la companyia pratenca ETC presenta al Centre Cívic "¿Jugamos a papás y a mamás?", que tractarà la visió dels rols de gènere des de la infància.

Podeu consultar tota la programació del cicle En Femení aquí.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...