Esteu aquí

Taller obert de Bollywood amb l'AVV Sant Jordi-Ribera Baixa

sf

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l’equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l’equipament s’adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn de les dones.

L'Associació de Veïns de Sant Jordi ofereix durant tot l'any un taller de dansa Bollywood els dissabtes al matí. En aquesta ocasió ens conviden a provar i compartir el taller amb les participants i a preguntar-nos qui i com ballen aquesta dansa a través d'una petita introducció i de molta pràctica! 

Vine i aprèn els passos bàsics d'aquest ball, originari de l'Índia i sorgit de la factoria de cinema musical que té el mateix nom. De ritme fresc i exòtic, aquesta dansa afavoreix la coordinació i l'expressivitat. La dansa destaca per la seva energia, coreografies grupals, colors i alegria... En les coreografies hi ha una barreja de tots els estils, amb aportacions actualment d'altres danses més internacionals com el hip-hop o el funky. No t'ho perdis!

Durant l’activitat i a la mateixa sala, hi haurà un espai habilitat per als infants.

 

 

  • Accessible

  • Llenguatge de signes