Cicle En Femení

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l’equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l’equipament s’adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn de les dones.

Programació Març 2020

Cine-Fòrum entorn diferents temàtiques del film, com el patriarcat, l'epoderament de les dones, la lesbofòbia i l’antigitanisme. Edat recomanada: a partir de 12 anys.

Dimecres 4 de març a les 17.30 h. Més informació aquí.

Preparem la manifestació del diumenge 8 de març. Creació de pancartes, samarretes i reflexions sobre quins són els lemes i les reivindicacions que volem portar. 

Dijous 5 de març a les 17.30 h. Més informació aquí.

Petit taller-xerrada on fer una polsera i obrir el debat entorn a les dones en els àmbits laborals i socials i, en concret, en el seu paper en el món de la joieria i la bijuteria. 

Divendres 6 de març a les 17 h. Més informació aquí.

Les dones de la Comunitat Musulmana del Prat ens conviden a esmorzar dolços i tes típics dels seus països d'origen, generant així un espai de trobada obert a tothom on també podrem fer-nos un tatuatge de henna.

Dissabte 7 de març a les 10 h. Més informació aquí.

L'Associació de Veïns Sant Jordi-Ribera Baixa ens convidea a provar i compartir el seu taller de Bollywood i a preguntar-nos qui i com ballen aquesta dansa a través d'una petita introducció i de molta pràctica! 

Dissabte 7 de març a les 12 h. Més informació aquí.

L'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo ofereix durant tot l'any un taller de ioga setmanal. En aquesta ocasió ens conviden a provar i compartir el taller per començar el dia amb bona energia.

Dimecres 11 de març a les 11 h. Més informació aquí.

Projecció de vídeos que parlin sobre feminismes, sexualitats i gènere i debat sobre els temes. Podeu fer-nos arribar les vostres propostes de vídeos al Centre Cívic i /o durant les Tardes Joves.

Dijous 12 de març a les 17.30 h. Més informació aquí.

A través de jocs i dinàmiques, donarem a conèixer referents del sector tecnològic perquè els i les infants vegin les diferents possibilitats de futur amb missatges encoratjadors per enfortir confiances a emprendre projectes tecnològics. A càrrec de Young It Girls.

Dissabte 14 de març a les 10.30 h. Més informació aquí.

Taller per tractar temes sobre relacions i violències a les xarxes socials, dinamitzat per la cooperativa CANDELA.

Dijous 19 de març a les 17.30 h. Més informació aquí.

Taller de reflexió que tractarà les figures de dones referents del passat i el present, i creació d'una peça artesanal col·laborativa. 

Dissabte 21 de març a les 10 h. Més informació aquí.

Castelleres del Prat ens conviden a una trobada per reflexionar sobre com ha canviat el paper de la dona en les entitats i associacions de Cultura Popular.

Dissabte 21 de març a les 16.30 h. Més informació aquí.

Puro Teatro es posa les ulleres liles i reflexiona en aquesta representació sobre qüestions de gènere a través del teatre de l'oprimit/da.

Dissabte 21 de març a les 19.30 h. Més informació aquí.

Partida d'Scrabble amb el Club d'Scrabble El Prat, Scape Room Feminista i altres jocs plantejats amb perspectiva de gènere.

Dijous 26 de març a les 17.30 h. Més informació aquí.

Representació teatral que posa sobre la taula la temàtica de gènere vista des del món infantil, creat per la companyia de teatre ETC.

Dissabte 28 de març a les 19 h. Més informació aquí.