Esteu aquí

El cine de Frida: Carmen y Lola

cineforum

L'Associació de Dones Progressistes Frida Kahlo treballa des de fa anys amb l'objectiu de potenciar l'associacionisme i la participació entre les dones i, sobretot, d'impulsar i desenvolupar una cultura d'emancipació, alliberadora i d'integració no sexista entre les persones.

Cada primer dimecres de mes, l'Associació Dones Progressistes Frida Kahlo organitza un cinefòrum per reflexionar i intercanviar experiències i opinions a partir de les pel·lícules i documentals que es projecten. En aquesta ocasió, Carmen y Lola. 


Carmen i Lola és una pel·lícula dramàtica espanyola de 2018 dirigida per Arantxa Echevarría i protagonitzada per Rosy Rodríguez i Zaira Romero, que narra la història de dues gitanes lesbianes en un entorn conservador, que han de triar entre el seu amor o la seva família.

Debatrem entorn del film diferents temàtiques, com el patriarcat, l'epoderament de les dones, la lesbofòbia i l’antigitanisme.

Edat recomanada: a partir de 12 anys.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l’equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l’equipament s’adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn de les dones.

  • Accessible

Activitats relacionades

Taller familiar de fanalets xinesos

Tipus: Proposta
Quan: 26/01/2022 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Tardes joves al Ribera

Tipus: Proposta
Quan: 27/01/2022 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa