El Klub Infantil Tecnològic (KIT) és un cicle d'activitats per experimentar amb les tecnologies de forma divertida i creativa.

Al març el Klub Infantil Tecnològic també es vesteix d’energia violeta, dins el marc del cicle En Femení que se celebra aquest mes al Centre Cívic.

A través de jocs i dinàmiques, donarem a conèixer referents del sector tecnològic perquè tant els nens com les nenes vegin les diferents possibilitats de futur amb missatges encoratjadors per enfortir confiances a emprendre projectes tecnològics. Alhora, mostrarem la humanització de la tecnologia i donarem a conèixer recorreguts de dones de referència en les TIC. Cada infant ha de venir acompanyat/da amb una persona adulta de la família per participar en l'activitat. La proposta anirà a càrrec de l’associació d’enginyeres Young IT Girls, que treballen per fomentar la igualtat i per incentivar el canvi de mentalitat, potenciant així oportunitats de futur d’infants i joves.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l’equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l’equipament s’adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn a les dones.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Racó tecnològic

Tipus: Proposta
Quan: 01/10/2020
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Caminades per les rutes urbanes del barri de Sant Cosme

Tipus: Proposta
Quan: Del 02/10/2020 - 15:30 h al 11/06/2021 - 16:30 h
On: Davant de l'Equipament Cívic Delta de LLobregat

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 03/10/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals