El Klub Infantil Tecnològic (KIT) és un cicle d'activitats per experimentar amb les tecnologies de forma divertida i creativa.

Al març el Klub Infantil Tecnològic també es vesteix d’energia violeta, dins el marc del cicle En Femení que se celebra aquest mes al Centre Cívic.

A través de jocs i dinàmiques, donarem a conèixer referents del sector tecnològic perquè tant els nens com les nenes vegin les diferents possibilitats de futur amb missatges encoratjadors per enfortir confiances a emprendre projectes tecnològics. Alhora, mostrarem la humanització de la tecnologia i donarem a conèixer recorreguts de dones de referència en les TIC. Cada infant ha de venir acompanyat/da amb una persona adulta de la família per participar en l'activitat. La proposta anirà a càrrec de l’associació d’enginyeres Young IT Girls, que treballen per fomentar la igualtat i per incentivar el canvi de mentalitat, potenciant així oportunitats de futur d’infants i joves.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l’equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l’equipament s’adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn a les dones.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

La Cirquera: Trash!, de la Cia. Yllana i Thötem

Tipus: Música
Quan: 27/09/2021 de 12:00 a 13:20 h
On: Pl. Sant Jordi

La Cirquera: Áureo, de la Cia. UpArte

Tipus: Circ
Quan: 27/09/2021 de 19:30 a 20:10 h
On: Pl. Sant Jordi

Respira

Tipus: Proposta
Quan: 29/09/2021 de 18:00 a 19:30 h
On: Zoom