Esteu aquí

"¿Jugamos a papás y a mamás?" de la cia. ETC

teatre

La companyia de teatre ETC ens mostra una peça feta a partir d'un mix de textos de diferents autors que conformen una sola peça que posa sobre la taula la temàtica de gènere vista des del món infantil: 

Dos cosins juguen innocentment a l'habitació fins que un d'ells proposa jugar "a papàs i a mamàs". D'aquesta manera ETC convida al públic a pensar la realitat de com perceben els infants el que passa a casa.

Repartiment: Noa Contreras i Álvaro Ramírez

Servei de ludoteca, per a nens/es a partir de 3 anys, gratuït. S’ha de confirmar l’ús del servei 2 dies abans al centre cívic. En cas de no cobrir les places mínimes requerides, l’equipament es reserva el dret a suspendre aquest servei.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l’equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l’equipament s’adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn a les dones.

 

  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades