Assemblea Festival Jove Altraveu

Què és?

L’Assemblea és l'espai on participen entitats, col·lectius i joves a títol individual per dissenyar i portar a terme la programació del Festival Jove Altraveu.

Aquest festival està pensat des de l'òptica de no ser un festival de consum d'oci, sinó un festival fet per i per als joves. El procés de disseny és una fase molt important, amb una durada que oscil·la entre tres i quatre mesos.

Els principals objectius d'aquesta assemblea són:

  • Crear de manera conjunta l'organització d'una jornada d'oci entre els joves i l'administració local.
  • Tenir una experiència d'aprenentatge i de treball conjunt tant entre els mateixos joves com entre els joves i l'administració.
  • Motivar, arran d’aquesta experiència, la creació de nous projectes en què els joves s’impliquin de manera autònoma o el reforç d’altres projectes ja existents.
  • Facilitar el coneixement entre els diferents col·lectius de joves per tal de fomentar el treball en xarxa.

Com es pot participar 

Viu l'experiència de participar al grup de treball d'un projecte com aquest. Coneixeràs gent nova, aprendràs com funciona un festival, la feina d'organització que hi ha al darrera i decidiràs de forma conjunta amb la resta de participants què és el que passarà aquesta propera edició. 

La gent que participa en aquest grup ho fa de forma voluntària i amb l'objectiu de tenir una experiència enriquidora i crear un festival pensat per tots els joves de la ciutat.

Amb totes les persones interessades es farà una reunió el mes de gener per explicar tot el procés, resoldre dubtes i engegar l'organització. Contactarem amb vosaltres per anunciar la data a través de correu electrònic.  

Apunta't a aquest formulari: https://goo.gl/forms/SUYwr8P31T3ZsmsF3

Si tens algun dubte et pots posar en contacte amb nosaltres a través de lloro@joves.prat.cat o venint a veure'ns al Lloro c. del Mariscal Jofre, 3

Calendari de reunions i funcionament del grup de programació

Els joves que participen es divideixen en comissions de treball segons els seus interessos, on treballen propostes de programació segons el seu àmbit d'interés. La presa de decisions es fa en reunions plenàries en les quals es troben tots els integrants de cada comissió i l'equip tècnic de Joventut. Cada comissió també té un referent tècnic de Joventut que li dóna suport en tot moment.

El dia de la festa tothom està implicat en el desenvolupament de la programació que s'ha dissenyat.

Tota la informació del Festival AltraVeu

Festival Jove Altraveu

Punt de trobada entorn de l'autoorganització, la implicació i la creativitat. - Procés...