Esteu aquí

El Festival Esperanzah! torna al Prat aquest cap de setmana

El parc Nou acull durant tres dies la desena edició de la Festa de l'Economia Solidària

ESPERANZAH 2017

dimecres, 11 octubre, 2017 - 08:30

El parc Nou de la nostra ciutat acull els dies 13, 14 i 15 la desena edició del Festival Esperanzah!, World Music Festival Barcelona! la Festa de l'Economia Solidària, amb unes 60 activitats (xerrades, teatre, vermuts, circ, concerts, paella cooperativa), 15 llocs de restauració, 30 d'artesania i més de 25 entitats.

El festival aprofundeix en la seva aposta familiar, de reflexió i reivindicació, sense renunciar a la seva vessant festiva i a la seva aposta per l'economia solidària.

Artistes com Txarango, Leo Bassi, Zoo o els pratencs Sittar Green o La Banda Ton Pare participaran a l’Esperanzah!, que es prepara per rebre més de 18.000 persones durant els tres dies de festival. 

Durant tres dies, el teatre, les xerrades sobre la situació de les persones refugiades o sobre l’economia social, les paelles cooperatives o les activitats familiars complementaran el cartell del festival, pel qual pasaran persones com Jordi Évole (periodista), Javier Pacheco (secretari general de CCOO Catalunya), Jordi Via (1r comissionat de l’economia social Ajuntament de Barcelona), Òscar Camps (Proactiva Open Arms), Marina Vilnitzky (Alternativas Economicas), Almudena Barbero (Nzuri Daima) o Josep Pàmies (activista).

Donacions, no entrades

Per accedir al festival no s’ha de comprar entrada: s’ha de fer una donació de mínim 12 euros. Són aquestes donacions les que es destinaran íntegrament a projectes, ja que el Festival és autosuficient i es finança amb la venda de begudes i menjar, les col·laboracions, les subvencions públiques i els patrocinis.

L’import total de les donacions ajudarà a causes com la de Stop Mare Mortum, Caminando Fronteras, Fundació Vozes, Proactiva Open Arms, el Cor Safari Fundació Nzuri Daima, Dones Rumb a Gaza, Flotilla de la Libertad 2018, Pallasos en Rebeldía, Obra Social Sant Joan de Déu o Dream Nepal, i també es destinarà una part d’aquest diners a projectes locals. 

Abonaments per a la gent del Prat

Si ets del Prat i vols un abonament per a tot el cap de setmana, pots recollir-lo als equipaments culturals de la ciutat: Centre Cívic Jardins de la Pau, Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, Biblioteca Antonio Martín, La Capsa El Prat, Escola Municipal de Música del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 18 octubre, 2017 - 08:30

Innovadora campanya #Tocateles de l’Ajuntament en favor de la salut mamària

L’acte central se celebrarà aquest dissabte, 21 d’octubre, a la pl. de...
Enquesta

dimarts, 17 octubre, 2017 - 12:45

Elaboració de la Carta dels serveis bàsics d'atenció social

Inclou un formulari perquè la ciutadania valori els serveis

dimarts, 17 octubre, 2017 - 10:45

Tornen els Dijous Teatre a la cartellera del Modern

"Fairfly" i "Limbo" són les dues propostes per a la temporada de tardor