dimarts, 9 juliol, 2019 - 13:00

Prop de 250 joves participaran en casals nàutics aquest estiu a la platja del Prat de Llobregat

Activitats nàutiques al Centre Municipal de Vela, maig de 2018 (imatge d'arxiu)

Activitats nàutiques al Centre Municipal de Vela, maig de 2018 (imatge d'arxiu)

En aquestes activitats d’estiu, podran aprendre com navegar en catamarà, patí català, windsurf, surf o caiac.

 

Entre l’oferta d’activitats d’estiu del Prat de Llobregat, coordinada per l’Ajuntament del Prat en col·laboració amb diverses entitats, estan els casals i campus d’esports nàutics. Durant l’estiu passat, hi van participar prop de 250 infants i joves i enguany es preveu que hi participi un nombre similar.

En aquestes activitats nàutiques, infants i joves d’entre 7 i 18 anys poden aprendre a navegar en catamarà, patí català, windsurf, surf i caic, entre d’altres modalitats. Aquestes activitats estan organitzades pel Centre Municipal de Vela en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela.

Hi ha dues modalitats per realitzar aquestes activitats: la de casal, que és en horari de matins (de 9 a 13 h); i la de campus, en horari de matí i tarda amb el dinar inclòs (de 9 a 17 h). Ambdues tenen lloc del 25 de juny al 6 de setembre.

Els casals i campus nàutics es troben entre la quarantena d’activitats d’estiu que s’organitzen al Prat de Llobregat per a infants i joves de tipologies i àmbits diversos (la cultura i l’art, l’esport, la tecnologia, les activitats de lleure i culturals...). En total, és previst que participin en aquestes activitats més de 3.400 infants, dels quals més d’un miler compten amb ajuts municipals per fer-ho. En total, l’Ajuntament ha destinat prop de 147.580 € als ajuts per facilitar l’accés en igualtat d’oportunitats a les activitats d’estiu.

Més enllà de les activitats d’estiu, durant els mesos d’abril i maig, els joves del Prat també van poder practicar esports nàutics un cop per setmana al Centre Municipal de Vela, com a part de l’oferta del programa Club Esport Jove. Amb aquest programa, l’Ajuntament del Prat vol incentivar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la pràctica de les diferents disciplines esportives, així com fomentar l’exercici físic en l’adolescència. Per això, s’ofereixen tarifes reduïdes tant per accedir als Centres Esportius Municipals Sagnier i Estruch com per fer activitats dirigides i específiques en diferent àmbits.

Més informació a: https://www.elprat.cat/activitats-destiu-al-prat

Descarregar

(2)
(3)

Compartir

A les xarxes