dilluns, 5 agost, 2019 - 10:00

Prop de 250 infants ja han participat en casals nàutics municipals al Prat, que seguiran a l'agost

Activitats nàutiques al Centre Municipal de Vela, maig de 2018 (imatge d'arxiu)

Activitats nàutiques al Centre Municipal de Vela, maig de 2018 (imatge d'arxiu)

Durant l’estiu passat, hi van participar 249 infants entre juliol i agost. Així doncs, durant el mes de juliol d’enguany, ja han participat en aquestes activitats tants infants com durant tota la temporada passada.

En d’altres tipus de casals, també s’ha ofert com a sortida la realització d’activitats nàutiques al Centre Municipal de Vela del Prat. Fins a 605 infants del Prat i d’altres municipis propers de la demarcació de Barcelona també han participat en aquestes sortides.

A més, s’ofereixen activitats nàutiques de vela i surf adaptades per a infants amb diversitat funcional, on han participat 25 nens i nenes.

 

Fins a 243 infants i joves, d’entre 7 i 18 anys, han participat durant el mes de juliol al casal i campus nàutic, organitzat pel Centre Municipal de Vela del Prat de Llobregat, en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela. Durant tot el mes d’agost, continuen aquestes activitats, amb què els nens i nenes poden aprendre a navegar en catamarà, patí català, windsurf, surf i caiac.

Entre els mesos de juliol i agost de 2018, van participar al campus i casal nàutic fins a 249 nens i nenes. Així doncs, només durant el mes de juliol d’enguany, ja han pres part d’aquestes activitats tants infants com durant tot l’estiu passat. 

Els infants i joves s’hi poden inscriure sota dues modalitats: la de casal, que és en horari de matins (de 9 a 13 h), i la de campus, que és en horari de matí i tarda amb el dinar inclòs (de 9 a 17 h). Ambdues tenen lloc del 25 de juny al 6 de setembre.

Prop de 850 infants fan activitats nàutiques al Prat aquest estiu

A més dels 243 participants del casal i campus nàutic, fins a 605 nens i nenes més, procedents de casals d’altres tipologies del Prat i d’altres municipis propers de la demarcació de Barcelona, també han practicat activitats nàutiques de forma puntual al Prat des de principis d’estiu. Altres casals han ofert com a sortida la realització d’aquestes activitats i han escollit el Centre Municipal de Vela per fer-ho. Així doncs, en total, 848 infants han fet en algun moment activitats nàutiques al Prat aquest estiu.

També cal destacar l’esforç del Centre Municipal de Vela per facilitar l’accessibilitat d’aquestes activitats. Per això, s’han ofert activitats nàutiques de vela i surf adaptades per a infants amb diversitat funcional, on han participat fins ara 25 nens i nenes.

Més enllà de les activitats nàutiques per a infants i joves, també s’han fet cursos per a persones adultes, amb un centenar de participants. Concretament, han participat 80 persones en cursos de vela i 20 més en cursos de surf.

Una quarantena de casals d’estiu al Prat de Llobregat

Els casals i campus nàutics es troben entre la quarantena d’activitats d’estiu que s’organitzen al Prat de Llobregat per a infants i joves de tipologies i àmbits diversos (la cultura i l’art, l’esport, la tecnologia, les activitats de lleure i aventura...). En total, és previst que participin en aquestes activitats més de 3.400 infants durant tot l’estiu, dels quals més d’un miler compten amb ajuts municipals per fer-ho. En total, l’Ajuntament ha destinat prop de 147.580 € als ajuts per facilitar l’accés en igualtat d’oportunitats a les activitats d’estiu.  

A més del casal i campus nàutic, durant tot el mes d’agost, també se seguiran fent els casals del Bàsquet Pratenc (on es fan bàsquet i altres esports) i del Club Bàsquet Prat (exclusivament d’aquest esport). Fins al 16 d’agost, també se seguirà fent un casal d’iniciació a la gimnàstica rítima.

Més informació a: https://www.elprat.cat/activitats-destiu-al-prat

Descarregar

(2)
(3)

Compartir

A les xarxes