dijous, 9 maig, 2019 - 10:30

Més de 6.000 persones han passat pel Teatre L'Artesà el primer mes d'obertura

Imatge de l'obra "Federico García", interpretada al Teatre L'Artesà el 27 d'abril de 2019

Imatge de l'obra "Federico García" de Pep Tosar interpretada a L'Artesà el passat 27 d'abril.

La programació vol apel·lar a diverses franges de públic.
Les pràctiques escèniques seran l'element clau per a una programació expandida.

 

Fa un mes que el Teatre L'Artesà ha tornat a ser un equipament viu del Prat de Llobregat. En els tres primers caps de setmana en què s'han obert les portes a la ciutadania,  un total de 6.282 persones han passat pel teatre entre visites lliures, itineraris dramatitzats per Los Torreznos  i el Teatre Kaddish i espectacles i pràctiques escèniques dedicades a infants de 0 a 12 anys.

Durant les mateixes setmanes s'han ofert a les escoles del Prat 18 sessions dels espectacles Biblioteca de cuerdas y nudos i Danazas aladas en què han pres part un total de 651 alumnes de diferents escoles.

El 27 d'abril va començar la Temporada de Primavera que, en la primera setmana, ha marcat una declaració d'intencions programant 3 espectacles dirigits a franges concretes de públic, estratègia que ha donat els seus fruits exhaurint les entrades. Amb Federico García de Pep Tosar s'ha pogut arribar als amants les Arts en Viu; amb AKA (Also Known As) de Daniel J. Meyer, s'ha buscat la complicitat de públic més jove i interessat en les noves propostes; i amb Pop up de la cia. Teatro delle Briciole, s'ha convidat el públic familiar a gaudir d'aquest nou espai.

La temporada continua aquest mes de maig amb La partida de Vero Cendoya, proposta de dansa-futbol que s'emmarca en el programa de ciutat Maig en dansaRefugi, de Marc Parrot, un concert en doble sessió ambientat en la carpa de circ de Los GalindosRhumans, l’últim capítol de la trilogia iniciada amb Rhüm de Rhum & Cia.; i la denúncia sobre la violencia de gènere i les fake news de Les Antonietes amb Othello. Al juny, el teatre donarà pas a propostes que transporten el públic des de les 25 il·lusions del Mag Lari fins als rituals trance barrejats amb cant, dansa i paella de Cuerpo Cosmos.

La programació expandida serà l'element diferencial d'aquest espai, que es proposa moure constantment la ciutadania d'un costat a l'altre de l'escenari, proposant pràctiques escèniques (tallers, xerrades, espectacles participatius, etc.) relacionades amb alguns dels espectacles, fent-los partícips del procés creatiu o generant dinàmiques de reflexió a l’entorn un tema i/o disciplina.

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes