dijous, 22 febrer, 2018 - 10:45

III Congrés de Govern Digital de Catalunya

L’Ajuntament del Prat, premiat per la seva implantació de l’administració digital

L'Ajuntament del Prat premiat per l’AOC (Administració Oberta de Catalunya) per la seva tasca en la implantació de l’administració digital

El regidor d'Economia, Bon Govern i Transparència del Prat, Lluís Mijoler, ha recollit aquest dimecres el guardó durant el Congrés de Govern Digital, organitzat pel Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) al CCCB. 

L’Ajuntament del Prat també ha compartit la seva estratègia digital de comunicació en una de les ponències del Congrés.

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha rebut un dels Reconeixements d’Administració Oberta, que atorga el Consorci de l’AOC (Administració Oberta de Catalunya), durant el Congrés de Govern Digital. Amb aquests reconeixements, l’AOC vol premiar ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.

Els premis s’han lliurat aquest dimecres, 21 de març, a les 16 h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Per part de l’Ajuntament del Prat, ha recollit el guardó el regidor d'Economia, Bon Govern i Transparència, Lluís Mijoler. L’Ajuntament del Prat ha rebut aquest reconeixement en el marc del III Congrés de Govern Digital, el fòrum de debat de referència a Catalunya en aquesta matèria.

Els Reconeixements s’atorguen en base als indicadors objectius que proposa l’AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC. El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i ús dels serveis d’Administració electrònica als ajuntaments catalans. Els Premis Administració Oberta tenen set categories d’acord amb el nombre d’habitants del municipi: d’1 a 500 habitants, de 501 a 1.000, de 1.001 a 5.000, de 5.001 a 20.000, de 20.001 a 50.000 i més de 50.000. A aquesta última correspon el Prat de Llobregat.

Durant el Congrés, que se celebra entre ahir i avui, l’Ajuntament del Prat també ha compartit la seva estratègia digital de comunicació, mitjançant una ponència. Sota el títol “Keep calm and Estratègia Digital”, Elena Asensio, responsable de Comunicació i Estratègia Digital de l’Ajuntament del Prat, ha explicat aquest matí la creació i implementació de l’estratègia digital al consistori, mitjançant el treball en equip i l’establiment d’un full de ruta compartit entre les diferents àrees municipals.

III Congrés de #GovernDigital

En aquesta edició, el Congrés se centrat en tots aquells projectes i iniciatives de l’àmbit local que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball, amb l’objectiu de donar resposta als nous reptes que suposa la societat digital. El programa s’ha centrat en els eixos següents: generació d’estalvis, simplificació i riquesa; innovació en nous serveis públics disruptius; disseny de serveis centrats en el ciutadà; avaluació de l’impacte a la societat; i generació de confiança i transparència.

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes