dilluns, 2 novembre, 2020 - 13:45

L'Ajuntament del Prat activa l'OAC 360º per facilitar els tràmits electrònics, donant suport telefònic a les persones que ho necessitin

person using blacklaptop computer

Imatge de recurs (banc d'imatges Pikrepo).

Aquest nou servei, per promoure i facilitar la tramitació online, resulta molt necessari en moments com l'actual, en un context de restriccions de la mobilitat per lluitar contra la segona onada de la COVID-19.

L'OAC 360º també s'emmarca en l'estratègia de reconstrucció de la ciutat "Ara més que mai", ja que és una mesura de digitalització dels serveis per combatre la bretxa digital.

 

L'Ajuntament del Prat ha activat avui dilluns el servei OAC 360º, que presta atenció telefònica per acompanyar i ajudar a fer tràmits electrònics a les persones que tinguin dubtes i dificultats al respecte.

El servei telefònic de l'OAC 360º el presta un equip de professionals experts i expertes en el servei d'atenció a la ciutadania i en la solució de dubtes i problemes relacionats amb les noves tecnologies.

Aquest nou servei, per facilitar la tramitació online, resulta molt necessari en moments com l'actual, en un context de restriccions de la mobilitat per lluitar contra la segona onada de la COVID-19. L'OAC 360º també s'emmarca en l'estratègia de reconstrucció de la ciutat "Ara més que mai", ja que és una mesura de digitalització dels serveis i de combat de la bretxa digital.

Característiques i avantatges de la tramitació electrònica

L'OAC 360º funciona trucant al telèfon 93 595 44 14 i està actiu de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. 

Fer els tràmits per via telemàtica té l'avantatge d'estalviar-se el desplaçament fins a l'OIAC i no haver-se d'ajustar als horaris d'obertura d'aquesta oficina. La tramitació en línia, però, pot suposar dificultats i dubtes per a persones que no hi estan habituades. És en aquests casos que el servei OAC 360º pot ser útil, ja que, via telefònica, acompanya i ajuda els ciutadans i ciutadanes a fer les seves tramitacions telemàtiques amb l'Ajuntament. 

El servei OAC 360º també serà útil en moments d'alta intensitat de tramitacions, en què molta gent alhora vulgui realitzar un tràmit, per exemple, quan s'obren les inscripcions a les activitats d'estiu infantils i juvenils.

Descarregar

(2)
(2)

Compartir

A les xarxes