dijous, 10 maig, 2018 - 14:15

Joves del Prat organitzen el festival musical i artístic Altraveu, en col·laboració amb l’Ajuntament

Cartell del Festival musical i artístic Altraveu organitzat pels joves del Prat en col·laboració amb l'Ajuntament

Els propis joves organitzen les activitats del festival Altraveu, que se celebra dissabte vinent, 12 de maig, entre les 10 del matí i les 2 de la matinada, amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Prat.

Durant la franja nocturna del festival, es connectarà en directe amb Eurovisió per seguir l’actuació del pratenc Alfred García i d’Amaia Romero, finalista i guanyadora d’OT, respectivament.


Diverses entitats i col·lectius de joves de la ciutat, conjuntament amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Prat, impulsen la 6a edició del festival Altraveu, que tindrà lloc el proper dissabte, 12 de maig.

L'Altraveu pretén ser un punt de trobada de la joventut de Prat i un espai per a la visualització i reivindicació de l’heterogeneïtat i creativitat de les persones joves de la ciutat. L'èxit de la jornada recau en la corresponsabilitat en l'organització i programació d'aquesta proposta d'oci, fruit del procés de treball conjunt.
El festival es realitzarà als Jardins de la Ribera, a la zona on es troba l'Skatepark, de 10 h a 2 h. Al llarg de tota la jornada, hi haurà espais de reflexió amb temes d'interès social, estands, tallers, exhibicions de dansa, campionats, batucades..., tot ben acompanyat de bona música amb els grups del Prat Band de Guais, Basto’s Flow, Marc Mira o  Areuf Sasac.

Coincidint amb la posta de sol, poc abans de les 10 de la nit, els Diables del Prat faran el ball de diables i donaran pas a la resta de programació nocturna. El cap de cartell d’aquesta edició serà Bemba Saoco, grup nascut al 2017 com a resultat d’un projecte anterior: el grup 9SON. Presentaran el seu primer treball, Crújelo (U98 Music, 2017) que, amb una potent càrrega social, és un àlbum que beu de diferents músiques urbanes, però que fa una aposta clara i contundent per la música electrònica.

Per acabar, els dj's locals DJ George Francis i DJ Prat Lessons punxaran el final de festa. Tota aquesta jornada serà presentada per joves actors i actrius que formen part de l'associació La Noria.

Durant la franja nocturna del festival, es farà una connexió amb Eurovisió, per seguir l’actuació del pratenc Alfred García i d’Amaia Romero, finalista i guanyadora d’OT respectivament, en representació d’Espanya. Com a músic, l’Alfred García també ha estat vinculat al Festival Altraveu en diverses de les seves edicions.

En el següent enllaç, es pot consultar el programa d'activitats del festivalhttp://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-agenda/festival-altraveu

Descarregar

(2)
(6)

Compartir

A les xarxes