dilluns, 25 març, 2019 - 10:30

Convocatòria de premsa: Esmorzar de mitjans (dijous 28 de març a les 11 h)

Presentació del Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat

Teatre L'Artesà façana

L’Artesà del Prat de Llobregat obre portes com a teatre renovat i pensat per a les exigències artístiques, culturals i ciutadanes del segle XXI i que preserva la memòria i el valor social d’aquest espai per a la ciutat.

L’Artesà serà el node central del sistema d’Arts en Viu del Prat de Llobregat, una política pública pionera a Catalunya. Hi conviuran l’exhibició d’espectacles amb la formació i el suport a la creació.

 

El proper dijous, 28 de març, a les 11 h, es presenta L’Artesà del Prat de Llobregat (Carrer del Centre, 33), com a teatre renovat i adaptat a les necessitats dels espectacles artístics del segle XXI i que preserva la memòria i el valor social d’aquest espai per a la ciutat. La presentació tindrà lloc dos dies abans que el teatre reobri les seves portes a la ciutadania, a partir del dissabte, 30 de març.

L’Artesà vol traspassar els límits del teatre convencional. Vol ser un espai viu i participatiu on convisquin l’exhibició d’espectacles de qualitat amb activitats de formació i de suport a la creació perquè la ciutadania del Prat hi pugui viure experiències artístiques en primera persona. 

Serà també el node central del programa d’Arts en Viu de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, una política pública pionera a Catalunya per facilitar l’accés i la participació de la ciutadania en igualtat d’oportunitats a les activitats artístiques.

Intervindran a la roda de premsa els codirectors de L’Artesà, Cristina Alonso i Cèsar Compte, els directors de Cultura i Urbanisme de l’Ajuntament del Prat, Rafa Milán i Fernando Domínguez, respectivament, i els arquitectes Manel Bosch i Joan Forgas  (responsables del projecte arquitectònic de L’Artesà). Abans de les seves intervencions, els mitjans podran prendre imatges de les instal·lacions del teatre.

SERVEI DE TRANSPORT PER ALS MITJANS QUE HO SOL·LICITIN

S’oferirà servei de transport des de la Plaça d’Espanya de Barcelona fins al Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat per als mitjans que ho desitgin i ho confirmin prèviament al Gabinet de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament (al correu premsaicomunicacio@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5421). El vehicle sortirà a les 10.30 h des de la Plaça d’Espanya. 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes