dijous, 27 octubre, 2022 - 14:00

Presentació del nou espai de dol perinatal al Cementiri del Sud del Prat

 

  • L’objectiu és facilitar un espai que pugui ajudar i acompanyar les famílies que estiguin passant per un procés de dol per una mort gestacional, perinatal o neonatal. L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i el tinent d’alcaldia de Serveis Urbans, Quim Bartolomé, presentaran demà aquest espai.

 

Al Cementiri del Sud del Prat, es presentarà demà, divendres 28 d'octubre, a les 12 h el nou espai de dol perinatal. D’aquesta manera, es vol facilitar un espai que pugui ajudar i acompanyar les famílies que estiguin passant per un procés de dol gestacional, perinatal i neonatal.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i el tinent d’alcaldia d'Acció Ambiental, Energia i Serveis Urbans, Quim Bartolomé, presentaran demà aquest espai, al Cementiri del Sud.

L’acte té lloc dies en el marc de la festivitat de Tots Sants (1 de novembre), en motiu de la qual també s’han ampliat els horaris dels cementiris del Prat (Sud i Est) des del passat 24 d’octubre i fins al proper 2 de novembre amb l’objectiu que les persones els puguin visitar de forma esglaonada, així com del servei de bus per desplaçar-s’hi. Després de presentar l’espai de dol perinatal, demà l’Ajuntament també informarà del dispositiu especial de la ciutat per Tots Sants.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS:

  • Acte: Presentació del nou espai de dol perinatal al Cementiri del Sud del Prat
  • Dia i hora: divendres 28 d'octubre, a les 12 h 
  • Lloc: Cementiri Sud del Prat (Carretera de la Platja, km 1,5)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes