dijous, 11 abril, 2019 - 13:45

Convocatòria de premsa: divendres 12 d’abril a les 19.30 h al Cèntric Espai Cultural

Lliurament de la XI edició dels Premis Ciutat del Prat

Demà divendres 12 d’abril al vespre, tindrà loc l’acte de lliurament dels Premis Ciutat del Prat, on es donaran a conèixer els noms de les quatre persones i entitats guardonades.

 

El Cèntric Espai Cultural acollirà demà divendres, 12 d’abril, al vespre l’acte de lliurament dels Premis Ciutat del Prat, que enguany arriben a la seva onzena edició. L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, serà l’encarregat de lliurar els premis a les persones guardonades, el nom de les quals es donarà a conèixer durant el mateix acte.

Amb aquests guardons, es vol reconèixer la trajectòria i les aportacions de persones o organitzacions vinculades al Prat, que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat, la igualtat i el progrés de la societat en qualsevol àmbit, hagin destacat en qualsevol disciplina cultural o esportiva o contribuït amb la seva activitat a projectar i donar prestigi al nom de la ciutat.  

Convocatòria de premsa

  • Acte: Lliurament de la XI edició dels Premis Ciutat del Prat
  • Data: Divendres, 12 d’abril
  • Lloc: Cèntric Espai Cultural (C/Jaume Casanovas, 70 del Prat).
  • Hora: 19.30 hores

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes

Facebook

El Prat

May 24 2019 10:39am

Davant la confirmació per part dels Mossos d’Esquadra que el cos trobat al Prat aquest passat dimarts pertany a la viladecanenca Janet Jumillas, des de l’Ajuntament del Prat ens afegim a la convocatòria que ha fet l' Ajuntament de Viladecans de guardar a la nostra ciutat un minut de silenci avui, a les 12:00 hores, a la plaça de la Vila.

Tweets