dimecres, 25 maig, 2022 - 13:45

Convocatòria de premsa, dijous 26 de maig, a les 11.30 a la platja del Prat

L’alcalde del Prat exposarà les mesures que l’Ajuntament considera necessàries per aturar la regressió del litoral deltaic

 

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, reclamarà mesures estructurals per frenar la regressió del litoral del delta del Llobregat.  L’Ajuntament lamenta que el Port de Barcelona no pugui fer la seva aportació de sorres anual a la platja del Prat fins a finals del juliol, un mes més tard del previst, per endarreriments en els tràmits administratius corresponents.

 

Quan ja s’apropa l’estiu, l’època en què la ciutadania fa un ús més intensiu de les platges a l’àrea metropolitana i a la resta del país, l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, atendrà demà, dijous 26 de maig, els mitjans de comunicació per exposar-los els reptes a què s’enfronta el litoral de tot el Delta del Llobregat front a la regressió que ha patit la costa durant els darrers anys. El litoral del segon sistema deltaic de Catalunya està afectat poderosament en l’escenari de canvi climàtic.  

La regressió s’ha vist incrementada pels temporals que han afectat la costa durant els darrers anys i també podria seguir augmentant en el futur en un context de canvi climàtic, si no es posen en marxa accions estructurals.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

  • Acte: Contacte informatiu amb l’alcalde del Prat sobre les mesures per combatre la regressió del litoral pratenc
  • Dia:  Dijous, 26 de maig
  • Hora: 11.30 h
  • Lloc:  Platja de Can Camins del Prat (al costat de l’aparcament d’aquesta localització: https://goo.gl/maps/sjGZ1cLC9MV959jx7)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes