dimecres, 21 juliol, 2021 - 11:45

Demà, dijous 22 de juliol, a les 10.00 h a la seu del Col·legi de Periodistes a Barcelona

L’Ajuntament del Prat valorarà les taules tècniques sobre el futur de l’aeroport d’aquest mes de juliol

 

L’Ajuntament exposarà els motius tècnics pels quals rebutja el projecte d’Aena.

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat presentarà demà, dijous 22 de juliol,  a les 10 h als mitjans de comunicació la seva valoració de les trobades de la taula tècnica sobre el futur de l’aeroport que han tingut lloc durant el mes de juliol, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona (Rambla de Catalunya, 10).  

Aquestes trobades tècniques van ser acordades pel govern de la Generalitat, després de la taula institucional sobre el futur de l’aeroport celebrada el 14 de juny, amb l’objectiu que els diferents actors involucrats poguessin debatre sobre la proposta d’ampliació de la infraestructura i l’ultimàtum d’Aena d’aprovar-la abans de finals del proper de mes de setembre.  

L’Ajuntament del Prat exposarà detalladament els motius pels quals se segueix oposant al projecte d’Aena, després de constatar que el gestor aeroportuari segueix sense presentar cap estudi tècnic i rigorós al respecte.  A més, demanarà que s’estudiïn alternatives com enfortir els aeroports de Vilobí d’Onyar (Girona) i Reus, millorar les connexions ferroviàries d’aquestes infraestructures amb el Prat i Barcelona o substituir els trajectes en avió pels de tren en connexions en què sigui possible per temps i distància.

L’explicació tècnica anirà a càrrec del director d’Acció Ambiental i Energia de l’Ajuntament del Prat, Joan Herrera, i del gerent municipal, Ricard Fernández. També intervindrà l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i la tinenta d’alcalde d’Acció Ambiental i Energia, Anna Martín.

L’acte també s’emetrà per streaming a través de l’enllaç:  https://zoom.us/j/95388325414.  Els periodistes que vulguin seguir l’acte pesencialment o telemàticament han de confirmar-ho enviant un mail a premsaicomunicacio@elprat.cat, indicant nom i cognoms, el mitjà corresponent i si en quina modalitat el seguiran (presencial / telemàtica).

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes