divendres, 19 febrer, 2021 - 12:30

L’Ajuntament del Prat valorarà l’advertència de la Comissió Europea a Espanya per a la protecció dels espais naturals del delta del Llobregat

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat farà avui, divendres 19 de febrer, a les 14 h a la Casa de la Vila, una valoració de l’advertència llançada ahir per part de la Comissió Europea a les autoritats espanyoles per a una millor protecció dels espais naturals del delta del Llobregat.

L’Ajuntament fa una valoració positiva de l’advertència de la Comissió Europea, en tant que veu reflectides moltes de les demandes que ja ha traslladat reiteradament a les autoritats competents per a la protecció d’aquests espais naturals. L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, en farà una valoració més detallada i exposarà propostes d’actuació i demandes a les autoritats competents per complir amb les exigències europees a la convocatòria d’avui.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA 

  • Acte: Valoració de l'advertència de la Comissió Europea a Espanya sobre la protecció dels espais naturals del delta del Llobregat. 
  • Dia: Divendres 19 de febrer.
  • Hora: 14 h
  • Lloc: Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1). 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes