dimecres, 27 novembre, 2019 - 10:45

13a Jornada de l’emprenedor i emprenedora local i lliurament dels Premis El Prat Emprèn, dijous 28 de novembre, a les 18.30 h al Cèntric

L’Ajuntament del Prat premia els millors projectes emprenedors del darrer any

Es lliuraran els premis en tres categories, per reconèixer les millors idees o projectes en l’àmbit empresarial, en el sector del comerç i/o turisme i en el món de l’econonomia social i cooperativa.

 

El Cèntric Espai Cultural acollirà demà, dijous 28 de novembre, la 13a Jornada de l’emprenedor i emprenedora local i el lliurament dels Premis El Prat Emprèn. La jornada vol contribuir a difondre les iniciatives emprenedores i les bones pràctiques en la posada en marxa d’iniciatives empresarials a la ciutat. Amb els premis, es vol reconèixer els millors projectes emprenedors iniciats a la ciutat el darrer any, amb el suport del Servei municipal de Creació d’Empreses.

L’entrega dels guardons anirà a càrrec de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; la tinenta d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo; la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava; i la regidora de Comerç i Turisme, Débora García.

Els premis consten de tres categories, amb una dotació econòmica de 3.000 euros cadascuna,  en què s’han presentat un total de 39 candidatures. Les diferents categories reconeixen les millors idees o projectes en l’àmbit empresarial, en el sector del comerç i/o turisme i en el món de l’economia social i cooperativa. En cada categoria, es lliurarà el premi a la iniciativa guanyadora, a més de diverses mencions especials. També es lliuraran diplomes als millors projectes empresarials dissenyats per alumnes del Pla de Transició al Treball dels Programes de Formació i Inserció, que al Prat s’imparteix a l’Institut Illa dels Banyols.

A més dels premis, la jornada comptarà amb la conferència “Les cinc tecnologies que estan canviant el món” de Carles Gómara, gerent de Plans Sectorials d’ACCIÓ- Generalitat de Catalunya  i responsable del Pavelló Català al Mobile World Congress (MWC). Per amenitzar la jornada, també hi actuarà el grup Juan Chamorro New Quartet.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: 13a Jornada de l’emprenedor i emprenedora local i lliurament dels Premis El Prat Emprèn.
  • Dia: Dijous 28 de novembre
  • Hora: 18.30 h
  • Lloc:  Auditori del Cèntric Espai Cultural (Plaça de Catalunya 39-41, el Prat)

 

 

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes