dimarts, 21 juny, 2022 - 14:45

Els agents socioeconòmics i polítics del Prat i l’Ajuntament es reuneixen demà dimecres a les 17 h a la Casa de la Vila

La Taula de reconstrucció social i econòmica farà el balanç final de l’estratègia del Prat front a la covid i projectarà futures línies d’actuació

 

La Taula de Reconstrucció Social i econòmica del Prat es reunirà demà, dimecres 22 de juny, a les 17 h a la Casa de la Vila, per tal de valorar el desplegament de l’estratègia de reconstrucció de la ciutat front a l’impacte de la pandèmia, que es va iniciar el juliol de 2020.

Els agents socials, polítics i econòmics que la integren, entre ells també l’Ajuntament del Prat, faran balanç del seu nivell d’execució i exposaran quines accions tindran continuïtat a partir d’ara. L’alcalde, Lluís Mijoler, presidirà la trobada.

Dos anys després de l’inici del desplegament de l’estratègia de reconstrucció, ja s’han executat la pràctica totalitat de les accions previstes i només resten per finalitzar algunes intervencions a l’espai públic, principalment per a la pacificació de carrers, que requereixen llargs períodes de planejament. Es pot consultar el balanç detallat de l’estratègia de reconstrucció a: elprat.cat/aramesquemai.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

  • Acte: Taula de reconstrucció social i econòmica del Prat
  • Data: Dimecres, 22 de juny
  • Hora: 17 h
  • Lloc:  Casa de la Vila

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes