dimecres, 30 març, 2022 - 13:45

Convocatòria de premsa, dilluns 4 d’abril a les 11 h

La Cooperativa Agrícola del Prat participa per primera vegada a la fira Alimentaria per defensar la pagesia i els productes que conrea com la carxofa

 

  • Els tinents d’alcaldia d’Acció Ambiental, Quim Bartolomé, i de  Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, visiten dilluns vinent, 4 d’abril, a les 11h l’estand de la Cooperativa Agrícola del Prat a la fira Alimentaria.

  • “Més Km0, impossible” és el lema amb què la Cooperativa Agrícola del Prat defensarà els productes de proximitat i de qualitat a la fira Alimentaria 2022. La fira se celebra entre el 4 i el 7 d’abril al recinte de la Fira de Barcelona de la Gran Via.

 

La Cooperativa Agrícola del Prat assistirà per primera vegada a la fira Alimentaria com a expositora per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conrea. La Carxofa Prat serà la protagonista de la presència de la Cooperativa a la fira, remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona. La fira se celebra entre el 4 i el 7 d’abril al recinte de Fira de Barcelona a la Gran Via.

Els tinents d’alcaldia d’Acció Ambiental, Quim Bartolomé, i de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, visitaran l’estand de la Cooperativa Agrícola el primer dia de la fira Alimentaria, el proper dilluns 4 d’abril, a les 11h.

Els mitjans estan convidats a cobrir la visita i, si ho volen fer, caldrà que s’acreditin a través del servei de Premsa de la Fira de Barcelona. L’acreditació es pot sol·licitar a través de l’enllaç següent: https://registration.firabarcelona.com/?filterById=1022#/es_CA/S037020/WEB/Press.

Per a la Cooperativa Agrícola del Prat, ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any. Aquests productes demostren que “Més Km0, impossible”, el lema amb què la Cooperativa Agrícola del Prat participa a la fira Alimentaria, un missatge carregat de valors relacionats amb la  sostenibilitat, la defensa del territori i l’aposta per la qualitat.

La Cooperativa Agrícola comptarà amb aquest estand a la fira Alimentaria en plenes Festes de la Carxofa, amb què es reivindica el producte emblema d’un Parc Agrari que és una garantia d’alimentació sostenible i font de benestar i riquesa. Cap producte es conrea i es cull més a prop de la Fira Alimentaria que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Des de la Cooperativa Agrícola es treballa per destacar la qualitat de la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, com a producte de referència a la restauració de Barcelona.

 

Activitats a l’estand de la Cooperativa Agrícola del Prat

Durant el transcurs de la fira, des de dilluns 4 fins a dijous 7 d’abril, a l’estand de la Cooperativa Agrícola es podrà gaudir de showcookings amb pagesos i professionals de la restauració que elaboraran en directe plats amb Carxofa Prat com a ingredient principal. Els showcookings seran cada dia a les 12 h del migdia i s’oferiran tastets de degustació amb productes de proximitat. A continuació, es detallen els participants dels showcookings per dies:

 

Dilluns

Cuinera Lola Martín (Lola's Brunch) i Agusti Garcia (president Cooperativa)

Dimarts

Monica Escudero (El Comidista) Xavi Oliva (Vicepresident Cooperativa)

Dimecres

Max Colombo (Xemei) i Xavi Oliva (Vicepresident Cooperativa)

Dijous

Albert Mendiola (Marimorena) i Marcel Tort (Pagès Cooperativa)

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

 

  • ACTE: Visita dels tinents d’alcaldia d’Acció Ambiental i Desenvolupament Econòmic del Prat a l’estand de la Cooperativa Agrícola del Prat a la fira Alimentaria 2022
  • DIA:  Dilluns, 4 d’abril
  • HORA: 11 h
  • LLOC: Fira Alimentaria 2022, al recinte de la Gran Via de la Fira de Barcelona (Av. Joan Carles I, 64
    L’Hospitalet): https://goo.gl/maps/mhrEaA8pM6BYATTQ9
  • ACREDITACIÓ:  Els mitjans que desitgin cobrir la visita s’han d’acreditar a través del servei de Premsa de la Fira de Barcelona, fent clic aquí.

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes