dijous, 17 novembre, 2022 - 14:15

El Prat acull demà l’acte de lliurament dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

 

  • El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat concedeix aquests premis, que volen contribuir a aportar una nova visió de la comarca en l’àmbit cultural, social, econòmic i ecològic. L’Ajuntament del Prat ha col·laborat en l’organització de l’acte de demà.

 

El Cèntric Espai Cultural del Prat acull demà divendres, 18 de novembre, al vespre la Nit de la Cultura del Baix Llobregat. Durant aquest esdeveniment, que tindrà lloc a les 20 h, es lliuraran els Premis de Reconeixement Cultural de la comarca, que enguany arriben a la seva XI edició.

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) concedeix aquests premis, que volen contribuir a aportar una nova visió de la comarca en l’àmbit cultural, social, econòmic i ecològic. L’Ajuntament del Prat ha col·laborat en l’organització de l’acte de demà, juntament amb el CECBLL.  

A aquesta edició dels premis, s’hi ha presentat fins a 92 candidatures, a través d’un procés participatiu obert i la posterior valoració d’una comissió de selecció paritària. Les candidatures s’han dividit enguany en quatre grans àmbits de coneixement: experiències culturals, socials, econòmiques i ecològiques.  A aquesta edició, s’hi han presentat candidatures de gairebé tots els municipis del Baix Llobregat (21 d’un total de 30) i el que en registra un major nombre és el Prat (amb 12).

Els mitjans que vulguin cobrir l’acte necessiten acreditar-se anteriorment. Caldrà que escriguin un correu a premsaicomunicacio@elprat.cat i indiquin el seu nom i cognom i el mitjà que representen. En el cas dels mitjans gràfics, cal tenir en compte que, per raons organitzatives, no es podran prendre imatges des de l’escenari. En cas de necessitar fotografies realitzades des de l’escenari, es poden sol·licitar al Departament de Comunicació de l’Ajuntament del Prat a la mateixa adreça indicada anteriorment.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: Nit de la Cultura del Baix Llobregat
  • Dia: Divendres, 18 de novembre 
  • Hora: 20 h
  • Lloc: Cèntric Espai Cultural (Plaça de Catalunya 39-41)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes