dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Convocatòria de premsa, dijous 24 de novembre a les 18 h al CC Sant Jordi-Ribera Baixa

Acte de commemoració del 25è aniversari de la Fundació Rubricatus

 

A més de les intervencions de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, de la presidenta de Rubricatus i tinenta d’alcaldia de l’Àrea d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament, Anna Martín i d’altres membres de la fundació, es presentarà una exposició fotogràfica dels seus 25 anys i es farà una taula rodona per fer balanç de la seva història i abordar els seus reptes de futur.

 

Enguany, la Fundació Rubricatus, que es dedica a promoure la integració de les persones amb diversitat funcional, compleix 25 anys.  El Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa acull avui, dijous 24 de novembre, un acte per commemorar el 25è aniversari de la fundació, a les 18 h.

L’acte s’iniciarà amb una visita a una exposició fotogràfica que repassa els 25 anys d’història de la fundació. Després de la visita a l’exposició, les persones convidades es traslladaran a la sala d’actes del centre cívic, on es realitzaran diferents parlaments, que posaran en valor el treball de la fundació a la nostra ciutat. Hi intervindrà Imma Pérez, cap de personal i recursos humans de la fundació, que donarà pas a l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler.

Clourà l’acte la presidenta de Rubricatus i tinenta d’alcaldia de l’Àrea d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament del Prat, Anna Martín.

Finalitzat l’acte, es durà a terme una taula rodona anomenada “Passat, present i futur”, en què es farà balanç de l'evolució de la Fundació Rubricatus en aquests 25 anys i s’abordaran reptes de futur de l’entitat, i hi haurà un espai de trobada informal per a les persones assistents.

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes