Servei d'orientació laboral

PROJECTES DE INSERCIÓ I DESENVOLUPAMENT SOCIO ECONÓMICA

Els serveis gratuïts d'orientació laboral ofereixen a les persones del Prat de Llobregat,  itineraris individualitzats d'orientació i recerca de feina i formació. 

Per accedir-hi, cal adreçar-se a l'Oficina del Pla d'Actuació Sant Cosme, deixar les dades de contacte i la persona referent del servei, es posarà en contacte per donar una primera cita.

 

TREBALL ALS BARRIS

Des del Pla d’actuació de Sant Cosme es desenvolupa, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, el projecte de dinamització de l’economia local i d’ocupació “Treball als barris”. Es tracta d’un programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya destinat al suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, i en el cas del Prat de Llobregat té com objectiu la dinamització d’actuacions ocupacionals que contribueixi a la cohesió social i la millora urbana del barri de Sant Cosme.

El programa es va iniciar el 2006 i ha atès a diferents col•lectius de persones del barri amb dificultats d’inserció, generant plans d’ocupació i acompanyant a les persones en la seva millora de l’ocupabilitat.

En les darreres edicions “treball als barris” està desenvolupant els següents programes:

Programa d’orientació laboral. Sant Cosme ocupa’t: Suport en la recerca de feina de les persones residents al barri de Sant Cosme que es trobin en situació d’atur mitjançant orientacions personalitzades, el club de la feina i dinàmiques grupals.

Programes d’experienciació laboral: Contractació laboral de persones  en situació d'atur per tal que pugui adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat mitjançant la realització d’un contracte temporal.

Programa de desenvolupament local: Dinamització, promoció i execució dels programes i mesures ocupacionals que afavoreixin la dinamització integral, social i econòmica del barri de Sant Cosme, així com la seva integració en el conjunt de la població, mitjançant la generació d'activitat i el desenvolupament del territori en cooperació amb altres actors.

soc

ITINERARIS D'INCLUSIÓ SOCIO LABORAL EN EL BARRI DE SANT COSME SITUAT AL MUNICIPI DEL PRAT DE LLOBREGAT

Desenvolupament d’itineraris integrats d’inclusió sòcio-laboral dirigits a persones en risc de exclusió social al barri de Sant Cosme situat al Prat de Llobregat amb la finalitat de millorar les possibilitats d’accés al mercat de treball i l’ocupació dels veïns del barri, dins del Pla d'Actuació de Sant Cosme.

 

Què ofereix?

De forma gratuïta el servei d’orientació laboral, acompanya i assessora individualment les persones que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral a través d’entrevistes individuals i dinàmiques grupals  on es milloraran les competències per trobar feina com per exemple l’elaboració de Curriculums com la forma d’afrontar els processos de contractació.

 

On

OMISC, Oficina Municipal d'Informació

C. Riu Llobregat 93

Telf: 933 790 050 ext. 5900

Notícies

Veure totes

dimarts, 25 octubre, 2022 - 09:30

Treball als Barris promou la contractació de vuit persones i atén més de 150 a Sant Cosme

L’Ajuntament del Prat ja treballa en l’edició 2022-2023 d’aquest programa,...