Tardes joves

Què són?

Les Tardes Joves són un espai de trobada als centres cívics de la ciutat on els i les joves a partir de 12 anys podeu gaudir de jocs de taula, manualitats, cultura digital, cuina... I molt més! Nosaltres us proposarem algunes activitats però volem sentir les vostres idees per poder construir aquestes tardes entre totes. 

 

Les Tardes Joves a la Palmira son un espai viu on cada dimecres a partir de les 17.30 hores els i les joves, a través de les vostres propostes, podeu construir un espai d’oci i entreteniment fet a la vostra mida.

Algunes de les activitats que podeu gaudir són: cuina, jocs de taula, manualitats, expressió corporal o dinàmiques amb perspectiva de gènere entre d’altres.

A les Tardes Joves al Ribera sempre es gaudeix d'una estona en bona companyia. Això es fa de moltes maneres diferents!
Sovint es passa la tarda a la cuina i es proposen receptes, es cuinen escoltant música i, per descomptat, es degusten quan estan llestes. D'altres, s'entra a l'Espai DIY  i trastejant materials es fan manualitats de tota mena. La majoria de tardes transcorren a la Sala Gran, un espai ben ampli amb moltes possibilitats. Allà, molts dijous es fan partides de jocs de taula dels de tota la vida i es descobreixen de nous o s'encén el projector i les partides amb la Wii no tenen rival. A més a més de tot això, poden passar moltes més coses: Dansa, teatre, circ, cinefòrum...

Vols fer una proposta? No dubtis en venir! Us hi esperem els dijous a la tarda de 17 a 20h.

A les Tardes Joves  a El Lloro ens agrada gaudir d’una bona estona en companyia compartint un espai d’experimentació amb materials artístics i de dibuix. També passem l’estona jugant a jocs de taula, ping-pong, dards o bé ballant amb la Wii o escoltant música.

També ens agrada sorprendre't amb alguna activitat extra com realitat virtual amb simuladors de conducció, activitats de serigrafia i molt més!

Vine, informa't, participa i digues la teva!

Les Tardes Joves a Jardins de la Pau són un espai de descoberta i de diversió per tothom!
Experimentem i innovem amb les diverses línies de treball del Centre Cívic, com la fotografia, la dansa o la cultura digital. També ens agrada molt participar de manera activa del calendari festiu del centre, i fer diverses propostes a la castanyada, Halloween, carnaval...
A més a més, fem activitats vinculades amb tecnologia i gent gran, i moltes altres coses més.

Tens alguna idea? Vols proposar noves activitats? T'esperem a Jardins perquè facis les propostes que vulguis! Ens veiem els divendres a la tarda a partir de les 17.30 h!

Agenda de les Tardes Joves!


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...