Tardes joves

Les Tardes Joves són un espai de trobada als centres cívics de la ciutat on els i les joves a partir de 12 anys podeu gaudir de jocs de taula, manualitats, cultura digital, cuina... I molt més! Nosaltres us proposarem algunes activitats però volem sentir les vostres idees per poder construir aquestes tardes entre totes. 

Durant el mes de juliol de forma presencial!

Durant tres mesos les Tardes Joves han traslladat les seves activitats als directes de l'Instagram de Joves.Prat. Durant  juliol, les Tardes Joves tornen als centres cívics de la ciutat i a El Lloro! 

Tots els dimarts a les 18 h podeu gaudir d'activitats en bona companyia. Si vols saber què tenim planejat, consulta l'agenda que trobaràs a sota.

Més informació al teu Centre Cívic de referència i a El Lloro.

Per tal de respectar l'aforament de les activitats, caldrà inscripció prèvia i consentiment per part dels adults en el cas que siguin menors de 18 anys.

Les Tardes Joves a Jardins de la Pau són un espai de descoberta i de diversió per tothom!
Experimentem i innovem amb les diverses línies de treball del Centre Cívic, com la fotografia, la dansa o la cultura digital. També ens agrada molt participar de manera activa del calendari festiu del centre, i fer diverses propostes a la castanyada, Halloween, carnaval...
A més a més, fem activitats vinculades amb tecnologia i gent gran, i moltes altres coses més.

Tens alguna idea? Vols proposar noves activitats? T'esperem a Jardins perquè facis les propostes que vulguis! Ens veiem els dimarts a la tarda a partir de les 17.30 h!

Les Tardes Joves a la Palmira son un espai viu on cada dimecres a partir de les 17.30 hores els i les joves, a través de les vostres propostes, podeu construir un espai d’oci i entreteniment fet a la vostra mida.

Algunes de les activitats que podeu gaudir són: cuina, jocs de taula, manualitats, expressió corporal o dinàmiques amb perspectiva de gènere entre d’altres.

A les Tardes Joves al Ribera sempre es gaudeix d'una estona en bona companyia. Això es fa de moltes maneres diferents!
Sovint es passa la tarda a la cuina i es proposen receptes, es cuinen escoltant música i, per descomptat, es degusten quan estan llestes. D'altres, s'entra a l'Espai DIY  i trastejant materials es fan manualitats de tota mena. La majoria de tardes transcorren a la Sala Gran, un espai ben ampli amb moltes possibilitats. Allà, molts dijous es fan partides de jocs de taula dels de tota la vida i es descobreixen de nous o s'encén el projector i les partides amb la Wii no tenen rival. A més a més de tot això, poden passar moltes més coses: Dansa, teatre, circ, cinefòrum...

Vols fer una proposta? No dubtis en venir! Us hi esperem els dijous a la tarda de 17:30 a 20h.

A les Tardes Joves  a El Lloro ens agrada gaudir d’una bona estona en companyia compartint un espai d’experimentació amb materials artístics i de dibuix. També passem l’estona jugant a jocs de taula, ping-pong, dards o bé ballant amb la Wii o escoltant música.

També ens agrada sorprendre't amb alguna activitat extra com realitat virtual amb simuladors de conducció, activitats de serigrafia i molt més!

Vine, informa't, participa i digues la teva!

Agenda de les Tardes Joves!


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...