Tarifes i descomptes

Coneixes els diferents descomptes, tarifes especials i ajuts al teu abast per poder gaudir d’activitats i productes culturals de manera gratuïta o a un preu reduït?

La tarifa cultural Joves.Prat té l’objectiu d’afavorir l’accés dels joves a les programacions d’arts en viu de la ciutat a través d’entrades a preu reduït.

Està destinada a totes les persones menors de 25 anys residents al Prat i té un preu únic de 5 euros per a cadascuna de les propostes de pagament del Teatre L’Artesà, La Capsa i el Cèntric Espai Cultural. 

Més informació a l'espai web.

El Bo Cultural Jove és un ajut directa de 400 euros a qui compleixen 18 anys per adquirir i gaudir de productes i activitats culturals. 

El Bo Cultural Jove només funciona en les empreses que formen part del programa. Encara que siguin culturals, si no estan adherides, el Bo no funcionarà en aquestes empreses. Consulta aquí la llista d'empreses i entitats adherides.

  • 200 euros per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. Per exemple, entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals, i espectacles taurins.
  • 100 euros per a productes culturals en suport físic. Per exemple, llibres, revistes, premsa o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures, discos, CD, DVD o Blu-ray.
  • 100 euros per a consum digital o en línia. Per exemple, subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiollibres, o audiovisuals, compra d'audiollibres, compra de llibres digitals (e-books), subscripció per a descàrrega d'arxius multimèdia (podcasts), subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

Més informació a l'espai web.

 

Tarifa cultural Joves.Prat

La tarifa Joves.Prat està destinada a totes les persones menors de 25 anys residents al...

Bo cultural jove

El Bo Cultural Jove és un ajut directa de 400 euros a qui compleixen 18 anys per...