Projecte municipal d'intervenció socioeducativa amb joves de la ciutat que té lloc als seus espais de trobada. Aquest projecte és desenvolupat per l'oficina del Pla Jove del Prat.

Objectius

  • Apropar-se als i les joves i establir-hi vincles.
  • Fer visible i canalitzar les seves inquietuds i necessitats.
  • Afavorir la convivència.
  • Implicar al jovent en el seu propi procés de creixement.
  • Oferir i crear activitats alternatvies.

L'equip de professionals

Un equip de professionals format per tres educadores i tres educadors, amb seu al Lloro. Serveis de Joventut, treballen amb els i les joves a diferents equipamens i places de la cituat. L’equip treballa amb el jovent, partit de la seva realitat més propera, oferint-los experiències d'oci positiu, proporcionant-los eines informatives i comunicatives, d'orientació i acompanyament, així com facilitant-los els recursos de la ciutat perquè siguin agents i protagonistes de la seva realitat.

Les intervencions

L'equip d’educadors i educadores fan les seves intervencions i activitats a espais esportius, a l’Skatepark, als centres cívics, a la Biblioteca, als instituts, al Lloro, a les sales d'estudi, a la platja, a les places... i allà on es generen punts de trobada amb joves.

En coordinació amb tots els programes municipals que treballen projectes amb o per a joves a la ciutat, s’articula la Xarxa PromoJove, una plataforma que dóna suport a aquest projecte multidisciplinar i a la resta d’accions del Pla Jove.

Altres projectes

Dinamització d'estudiants

Iniciativa que coordina diferents espais de participació juvenil i de facilitació de...

Club Esport Jove

Abonament pensat per oferir al jovent accés a l’esport a un preu assequible.

Festival Jove AltraVeu

Punt de trobada entorn de l'autoorganització, la implicació i la creativitat.