Tens un projecte artístic?

Des del programa d’arts escèniques i música s’ofereix suport als grups de teatre, música i dansa de la ciutat, mitjançant la cessió d'espais i recursos, o bé a través d’assessoraments més específics o generant projectes interactius que fomentin la creativitat de cada grup.

Dins d'aquests assessoraments o suports més específics s'ofereixen possibilitats diverses: suport des de la concepció al disseny passant per la producció o la residència tècnica final.

Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

És l’equipament referent en l’àmbit teatral i de circ. Si busqueu ajut i suport per al vostre projecte, aquí el podreu trobar.

Contacte: recepció del centre cívic. Tardes, de dilluns a divendres.

Tel.: 93 379 00 50 (ext. 5710)

Correu electrònic: esceniques@ccriberabaixa.cat

Centre Cívic Jardins de la Pau

És l’equipament referent en l’àmbit de la dansa; hi trobareu tot el suport necessari si el que porteu entre mans és un projecte de dansa i moviment. A més de suport a la creació, des del centre cívic es du a terme una funció de dinamització, formació, difusió i informació de la dansa a la ciutat.

Contacte: recepció del centre cívic. Tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 22 h.

Tel.: 93 478 21 41 i 93 379 00 50 (ext. 5761)

Correu electrònic: ball@ccjardinspau.org

La Capsa

Si necessiteu assessorament en l’àmbit musical, podeu dirigir-vos a La Capsa. Des d’allà s’ofereix ajuda i suport a projectes musicals; està adreçat tant a professionals i entitats com a qualsevol ciutadà que hi tingui interès.

Contacte de dilluns a divendres, de 16 a 20 h, i dimarts de 10 a 14 h.

Tel.: 93 478 51 08

Correu electrònic: info@lacapsa.org