Imatge gràfica del SAI, 2018
El Servei d’atenció Integral (SAI)

Què és?

El SAI és una prestació de servei de qualitat i proximitat. Ofereix un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a situacions de discriminació, i a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere.

El SAI forma part d’una Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya. Es posa en marxa mitjançant un Acord signat amb el Departament de Treball Afers Socials i Famílies a través de la Direcció General d’Igualtat, en coordinació amb els ens locals de Catalunya. En el cas del Prat, aquest acord es va signar el 9 de juny de 2018.  

Què ofereix?

  • Informació i sensibilització en vers la diversitat d'orientació sexual i identitat de gènere
  • Accions per prevenir LGBTIfòbia
  • Acompanyament i suport (informació general, atenció psicològica i jurídica)
  • Per a persones trans, també es facilita el tràmit de canvi de nom a la targeta sanitària, amb el nom sentit per a majors i menors d'edat. 

Com s'hi pot accedir?

El servei s’ofereix a les Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania, per accedir-hi cal demanar cita prèvia, presencialment, per telèfon al 93 379 00 50 ext. 5600, o per mail a  siad@elprat.cat

A qui s'adreça? 

S'adreça a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

Cost del servei

Gratuït

 

Díptic

Díptic (pdf - 88733 bytes)

Altres servis d'interès

Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Un punt de referència per a les dones del Prat.

Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) i Salut

El Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) t'ofereix orientació i...

Mediació ciutadana i comunitària

Per abordar confidencialment tota mena de conflictes relacionats amb la convivència al...