Festival Jove AltraVeu

Festival fet per joves i per a joves, que es realitza al mes de maig. És un punt de trobada on els i les joves poden mostrar les seves inquietuds i els seus projectes, ple d'activitats d'oci, reflexió, mostres artístiques, música...

Un espai on provar experiències noves, passar-ho bé, donar a conèixer el què us agrada i conèixer gent.  

Aquest any l'AltraVeu, en la seva 11a edició, ha comptat amb diferents novetats i sorpreses al llarg de tot el dia que han fet que la programació sigui molt diversa i es generi un punt de trobada perquè els i les joves de la ciutat puguin mostrar les seves inquietuds i els seus projectes. L'assistència ha estat molt elevada tot i la pluja que va fer que es cancel·les part  de les actuacions musicals de dansa urbana i Dj’s.

Aquest  és el resum del que ha passat:  

 • Aquest any s'han rebut 31 propostes, e les quals s’han formalitzat 23.
 • Més de 200 persones han participat de forma activa el dia del festival dinamitzant activitats, fent exhibicions, concerts...
 • La programació ha estat formada per 6 exhibicions de dansa, 4 carpes amb activitats i 5 actuacions de bandes i 8 actuacions de música urbana i Dj’s. El festival també ha comptat amb servei de barra gestionada per l’entitat AEiG Anton Vilà i la presentació de dos joves del grup motor.
 • Es calcula que al llarg de tot el festival, que s'ha iniciat a les 17h de la tarda a l'Skatepark i ha acabat a les 23:30h amb les actuacions musicals de les bandes, ha acollit unes 800 persones.

Aquest any l'AltraVeu, en la seva 10a edició, ha comptat amb diferents novetats i sorpreses al llarg de tot el dia que han fet que la programació sigui molt diversa i es generi un punt de trobada perquè els i les joves de la ciutat puguin mostrar les seves inquietuds i els seus projectes. L'assistència ha estat molt elevada i els i les protagonistes ens han fet vibrar en cadascuna de les seves aportacions.

Aquest  és el resum del que ha passat:  

 • Aquest any s'han rebut 21 propostes.
 • Més de 100 persones han participat de forma activa el dia del festival dinamitzant activitats, fent exhibicions, concerts...
 • La programació ha estat formada per 14 exhibicions de dansa, 5 carpes amb activitats i 6 actuacions musicals comptant a la cap de cartell, Fusa Nocta. El festival també ha comptat amb servei de barra gestionada per l’entitat AEiG Anton Vilà, la presentació de la Nòria Teatre
 • Amb l'arribada de la programació de nit, el festival ha comptat amb Punt lila i, per primer any en la història del festival, punt de prevenció de consums, Energy Control.
 • Es calcula que al llarg de tot el festival, que s'ha iniciat a les 18h de la tarda a l'Skatepark i ha acabat a les 00:01h amb les actuacions musicals i DJs, ha acollit unes 2.200 persones.

A la galeria de fotos podeu trobar la programació de tot el festival i imatges del dia.  

L’AltraVeu, que enguany celebraria la seva 9ª edició a l’Skatepark dels Jardins de la Ribera, s’ha consolidat com el festival de referència per les persones joves del municipi. La jornada es caracteritza per estar organitzada tant en el seu disseny com en la seva realització pels propis joves junt amb l’equip tècnic de Joves.Prat.

El vídeo, realitzat l’última setmana d’abril, ha comptat amb la participació de 13 persones vinculades en algun moment al festival. Membres d’entitats, col•lectius, públic del festival i persones implicades tant en el procés de disseny com en la posada en marxa de la jornada expliquen mitjançant la seva experiència personal que ha significat per a elles participar del festival i rememoren situacions que consideren inoblidables.

AltraVeu 2021: què és per a tu el festival?

Media Root

El Festival Jove AltraVeu es va traslladar a les Xarxes de l'11 al 15 de Maig!  

Aquest any l'AltraVeu ha comptat amb diferents novetats i sorpreses al llarg de tota la setmana que van fer que la programació fos molt diversa, fent que l'essència d’aquest festival jove segueixi present i connectant des de les nostres cases als i les joves del Prat per compartir les inquietuds i conèixer altres joves amb qui gaudir-les.

Aquest  seria el resum del que va passar:  

 • Aquest any 21 propostes van formar la programació de les quals 7 eren musicals, 3 de cultura popular, 9 de caire artístic i 1 de dansa i 1 esportiva amb diferents suports i  formats com vídeo, fotografia o directes en l’ Instagram. De les propostes rebudes, 6 van ser grupals, 7 a títol individual i 4 entitats.

 • El grup de programació va estar format per 14  joves que van estar des de l'inici en les primeres reunions presencials i que es van saber adaptar-se a les reunions telemàtiques por continuar formant part de l’ organització.

Consulta les propostes als destacats de l'Instagram!

Aquest any l'AltraVeu ha comptat amb diferents novetats i sorpreses al llarg de tot el dia que van fer que la programació fos molt diversa. L'assistència va ser molt elevada i els protagonistes ens van fer vibrar en cadascuna de les seves aportacions.

Aquest  seria el resum del que va passar:  

 • Aquest anys es van rebre 21 propostes de les quals es van programar totes.
 • El grup de programació va estar format per 9 joves a títol individual i  19 persones d’11 col·lectius i entitats
 • Unes 170 persones van participar de forma activa el dia del festival dinamitzant activitats, fent exhibicions, concerts...
 • La programació va estar formada per 5 actuacions de dansa, 6 carpes amb activitats,  4 actuacions musicals, una batalla de Micro obert i un DJ. El festival també va comptar amb servei de barra gestionada per una entitat. 
 • Es calcula que al llarg de tot el festival, que va arrancar a les 10h del matí al skatepark i va acabar  a les 02:30h amb la festa de les llums Lúppiter, va acollir uns 2.800  assistents.

A la galeria de fotos podeu trobar la programació de tot el festival i imatges del dia.  

L’AltraVeu no s’atura ni amb la pluja, aquest any tot just en el moment d’arrancar la programació de la tarda, es va posar a ploure fent que s’hagués de canviar la ubicació i reprendre la programació a La Capsa. Tot i això es va poder mantenir la major part de la programació, l’assistència va ser molt elevada i els protagonistes ens van fer vibrar en cadascuna de les seves aportacions.

 

Tot seguit una mica de resum del que va passar:  

 • Aquest anys es van rebre 24 propostes de les quals es van poder programar 19
 • El grup de programació va ser format per 15 persones de 9 col·lectius i entitats
 • 170 persones van participar de forma activa el dia del festival dinamitzant activitats, fent exhibicions, concerts...
 • Es calcula que al llarg de tot el festival, que va arrancar a les 10h del matí al skatepark i va continuar a La Capsa, va acollir uns 2.000  assistents.

 

Aquesta 6à edició l’AltraVeu ha demostrat que és molt més que una Festa!!!

Aquest any l'AltraVeu ha comtat amb:

- Assistents: 2.500 
- Un total de 150 persones s’han implicat el dia de la festa dinamitzant activitats, fent exhibicions, xerrades, concerts...
6 entitats, 2 col·lectius, 5 grups música i 2 Dj, 4 persones a títol individual, 2 entitats barra


Per fer el festival  possible el grup motor de disseny de programació ha comptat amb 5 entitats i una jove a títol individual.     


A la galeria de fotos podeu trobar la programació de tot el festival i imatges del dia.  

Aquest any el Festival AltraVeu ha comptat amb:

-  2.500 Assistents 

-  220 persones participant oferint espectacles, activitats, exhibicions, muntant la barra i portant la presentació de l'acte: 7 entitats i 5 col·lectius .

 

Per fer el festival  possible el grup motor de disseny de programació ha comptat amb 20 joves i 5 entitats que han estat treballant amb molta il·lusió per preparar-ho tot.

 

A la galeria de fotos podeu trobar la programació de tot el festival i imatges del dia.  També teniu  el vídeo  que parla per si sol. 

Quina gran edició!!!

Concurs cartells de l’Altraveu 2016

Galeria amb els cartells presentats al concurs 

El festival cada any es fa més gran:

-  Aquest any 2.000 persones han compartit l'espai. 

- 263 persones de 11 entitats i col·lectius han estat dinamitzant activitats, oferint espectacles i exhibicions, portant la barra i fent la presentació de tot l'acte.

 

I tot gràcies a 27 persones entre 6 entitats i col·lectius  i persones individuals que han treballat molt al grup motor de disseny de programació per fer-ho possible!!!

 

Per als que no vau poder venir doneu un cop d'ull a  la galeria de fotos, on podreu trobar el programa també i no deixeu de veure el vídeo, veureu quina gran festa que munten els nostres joves!!!

Concurs cartells de l’Altraveu 2015

Galeria amb els cartells presentats al concurs

Segon any que es fa realitat el Festival de Joves AltraVeu, ha estat increïble!

-  1.400 persones l'han gaudit.

-  48 persones i 10 entitats han format el al grup motor de disseny de programació fent realitat el festival i treballant molt.

-  7 entitats i col·lectius han participat el dia de la festa dinamitzant activitats, oferint espectacles i exhibicions.

-  3 entitats a la barra

-  1 entitat portant la presentació

-  7 grups de música i 2 Dj

 

Tanquem amb moltes ganes d'emprendre la propera edició!!!

Feu una mirada a les fotos i el vídeo que us explicaran bé que és tot el que ha passat.

Neix el Festival AltraVeu!!!

- Ha comptat amb unes 1.000 persones que l'han inaugurat. 

- Han fet una aposta per donar llum al festival 19 persones i 6 entitats i col·lectius formant el grup motor de disseny de programació. Imaginant i fent realita aquest espai.

-  S'han cregut el festival 5 entitats i 3 col·lectius que han apostat per participar el dia de la festa dinamitzant activitats, oferint espectacles i exhibicions.

-  4 entitats han organitzat la barra oferint moltes alternatives de menjar increïble per acompanyar el Festival.

-  1 entitat  ha fet la gran estrena del Festival portant la presentació durant tota la jornada.

-  I 3 grups de música i 2 Dj han amenitzat la festa.

 

Una experiència increïble que esperem que vagi creixen any rere any i els joves de la ciutat el facin seu!!