Què és la Mostra Comercial?

30a Mostra Comercial

Al pavelló de la Mostra Comercial hi trobarem una amplia gamma de productes i serveis. Hi trobarem un interessant sector especialitzat en alimentació tradicional de diferent d’origen de la geografia espanyola, productes catalans, extremenys, gallecs, mallorquins, etc. També  hi trobarem les empreses de comerç i serveis locals que tenen en la Fira un excel·lent aparador i oportunitat de promoció i un espai de networking on les empreses de nova creació dels emprenedors i emprenedores locals que han participat en el concurs El Prat Emprèn hi son presents per donar-se a conèixer i per promocionar la seva activitat i serveis.

Al sector del comerç i les empreses locals  es podran comprar per Nadal el pollastre Pota Blava a l'estand del Consell Regulador de la IGP Pollastre del Prat i també es podran carxofes del Prat.

I als estands de La Porta del Delta i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat podrem conèixer  una oferta de idees i activitats per descobrir el Delta i la comarca del Baix Llobregat.

 

Fitxes relacionades

El Mercat de Pagès a la Fira

Diumenge 17, de 10 a 15 hores.

El Prat Fashion Meet

Torna una nova edició de la passarel·la de moda del comerç del Prat - El Prat Fashion Meet, en la qu

Fira i Mercat Solidari d'Artesans

Durant tots els dies de fira, a l’espai exterior del recinte firal.