La Ricarda, el nou espai de Fira

La 44a edició de la Fira Avícola del Prat, la mostra que té el Pota Blava com a protagonista, estrenarà enguany emplaçament: la granja de la Ricarda. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat estaran més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre les seves portes a la ciutat i la comarca.

 

El Pota Blava estrena el guardó del #PlatFavorit a casa

Un pavelló de 500 m2 que acollirà el FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat, i un restaurant dintre del recinte de La Ricarda, posaran de nou l’accent en la gastronomia local com a protagonista, especialment el Pota Blava, que el passat 19 de novembre va guanyar el concurs del Plat Favorit dels Catalans, amb el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Cal Pere Tarrida.

Novament, les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el Pota Blava i la Carxofa Prat, amb una oferta que crida a Menjar-se la Fira i on es podran degustar més de 20 tapes elaborades pels bars i restaurants del Prat que hi participen. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el Take Away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès. Tot plegat, acompanyat d’actuacions musicals, activitats infantils, tallers de cerveses artesanes del Barcelona Beer Festival maridades amb Carxofa Prat,… que es duran a terme a la zona gastronòmica de la Fira Avícola.

 

El showcooking Mey Hofmann celebra la seva segona edició

El Showcooking per escollir la Millor Tapa Gastronòmica de la ruta QuintoTapa celebrarà la seva segona edició sota el nom de Mey Hofmann, un homenatge a la desapareguda cuinera que va formar part del jurat del Showcooking ara fa dos anys. Durant l’activitat, organitzada que tindrà lloc el dissabte 16 de desembre d’11 a 13 h., els restauradors cuinaran les tapes finalistes i un jurat de l’Escola Hofmann escollirà la tapa gastronòmica guanyadora del QuintoTapa Pota Blava.

 

Més informació:  http://quintotapa.cat/index.php/fira-tapa 

Facebook: Gastronomia Baix Llobregat · Twitter @agtbaix • Instagram @quintotapa

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) •Ajuntament del Prat

 

 

Descarrega't el programa!