Praticipa: el joc participatiu de la ciutat

El joc participatiu de la Mostra d'Entitats

En el marc de la Mostra d’Entitats i amb l’objectiu de dinamitzar a través d’una activitat lúdica l’espai es planteja el Praticipa: el joc participatiu de la ciutat.

Un any més arriba el Praticipa, el joc participatiu de la Mostra d'Entitats, i amb novetats: més proves, un nou regal, nous reptes a superar i nous personatges. Els més petits hauran de mostrar el seu valor i compromís amb la ciutat en divertides proves per investigar i explorar aspectes nous del Prat, alhora que reflexionaran sobre què és ser un bon veí o veïna o sobre com ens podem ajudar tots plegats a gaudir dels espais comuns de la ciutat. Hauran de recórrer diferents estands de la Mostra d’Entitats així com també l’estand municipal o del Prat Ràdio per investigar i descobrir pistes que els portin al final del joc.

Destinataris: el Praticipa es planteja com una activitat familiar, per tant tothom hi té cabuda, des dels més petits fins als més grans que acompanyen a la canalla. En acabar els infants obtindran un regal com a obsequi per haver-se convertit en exploradors i exploradores durant el cap de setmana.

Dia: el joc funciona durant el dissabte, de 16:30 a 20h i el diumenge d’11 a 14h i de 16:30 a 20h.

Inscripcions: les inscripcions es faran directament a la Mostra d’Entitats durant l’horari del Praticipa.