Que és la Chicken's Run?

Que és la Chicken's Run?

La Chicken's Run és una cursa per a joves que  s'encaixa dins del marc d'activitats del Club Esport Jove, convertint-se en l'activitat de referència fora del centre del mes de desembre.

L'objectiu és fomentar la pràctica físic- esportiva entre els joves del municipi, especialment dels socis i sòcies del Club Esport Jove, dins d'un marc lúdic i festiu com és la Mostra d'Entitats i Fira Avícola.

Destinataris: membres del Club Esport Jove i/o qualsevol  jove del  municipi amb edats compreses entre 12 i 18 anys. 

Places d'esportistes màximes: 200

Dia:  la Chicken’s Run s’emmarca dins la Mostra d’Entitats i te lloc el primer dia de Mostra cap a les 19h

Recorregut: carrers del Prat de Llobregat, aproximadament 6 km.

 

Circuit

Els i les participants hauran de completar un recorregut d’ aproximadament 6 km passant per diferents proves ubicades a espais emblemàtics dels municipi. Es limita el temps màxim per finalitzar la prova (1h 30min), amb l'objectiu d'animar a les persones participants a córrer durant el recorregut.

La participació és individual, tot i que per les característiques de la Cursa, es permetrà que es facin grups de manera espontània durant la prova. El nombre màxim de participants és de 200 esportistes.

 

Inscripcions

Les inscripcions es faran omplint la butlleta d'inscripció i portant-la a la recepció del CEM Estruch o al Lloro i s’obriran uns 15 dies abans de la Mostra d’Entitats

 

Participants

Tots les persones participants rebran una samarreta amb la que hauran de participar a la prova i un refrigeri al acabar.