Al Prat ens cuidem

Al Prat ens Cuidem

Davant la segona onada de la covid a la nostra ciutat, al país i a Europa, el govern central ha decretat l'estat d'alarma i la Generalitat ha decretat noves mesures amb l'objectiu d'aturar la pandèmia. El Consell Assessor del Pla d'Emergències de l'Ajuntament avalua permanentment les mesures i les aplica a la nostra ciutat.

És important mantenir-nos informats. En aquesta web, trobareu informació actualitzada sobre les mesures a seguir en cada moment.

També podeu consultar les dades de l’evolució de la pandèmia a Catalunya i El Prat en aquest enllaç .

Actuem amb responsabilitat per aturar ara el rebrot de la Covid. Seguim ciudant-nos entre tots i totes #AlPratEnsCuidem

 

 

 • Cal actuar en tot moment amb responsabilitat, mantenint la distància de seguretat i la higiene bàsica.
 • Segueix vigent el toc de queda: no es pot sortir de casa entre les 22h de la nit i les 06h del matí.
 • No estan permeses les trobades socials de més de sis persones en l'àmbit privat o públic.
 • Mobilitat restringida. De les 6 h de divendres a les 6 h de dilluns no es podrà sortir del terme municipal del Prat. Només es permetrà la sortida per motius imprescindibles i justificables (anar a treballar, a un centre sanitari, a cuidar a una persona dependent...). Es demana a la població que es quedi a casa sempre que sigui possible.
 • Reducció de l’aforament als mercats Municipal, de Pagès i setmanal (mercadet de Sant Cosme) i controls d’accés per vetllar pel compliment de la mesura. Al Mercat Municipal es tancarà l’accés del carrer del Centre.
 • Els centres esportius, tant públics com privats, han reobert amb mesures de seguretat especial. Podeu consultar aquí quines mesures de seguretat sanitària han pres.
 • Els equipaments culturals han començat a reprendre la seva activitat presencial en el marc del tram 1 de la represa. Aquí podeu consultar quines activitats es reprenen i en quin format.
 • Els parcs infantils estan oberts fins les 20h i senyalitzats amb cartells informatius. Els espais esportius a l'aire lliure romanen tancats per indicació del Procicat.
 • Els cementiris han adoptat mesures de seguretat específiques durant el cap de setmana de Tots Sants.

Mesures Prat

Media Root

Podeu seguir encarregant menjar . En aquest llistat, podeu consultar quins establiments us el poden portar a domicili. I en aquest, podeu consultar quins comerços ofereixen els seus serveis i de quina manera podeu recollir els productes.

Qui pot obrir i com?

 • Els comerços de productes de primera necessitat han de reduir la seva capacitat al 50%; la resta al 30%.
 • Els bars i restaurants poden servir a domicili fins a les 23h, o establir sistemes de recollida amb cita prèvia fins a les 22h, o servir de forma presencial de les 06h a les 21:30h, amb una limitació d'aforament al seu interior del 30% i garantint una bona ventilació. Les taules han d'estar a una distància mínima de dos metres i no hi pot haver més de quatre persones per taula, excepte si formen part del mateix grup bombolla.
 • A les terrasses, cal garantir una distància mínima senyalitzada de dos metres entre cada taula. No hi pot haver més de quatre persones entorn d'una taula, excepte si formen part del mateix grup bombolla.
 • També reduiran el seu aforament i establiran controls d’accessos el mercat municipal, el mercat de pagès i el mercat setmanal.

Recordeu que no es pot ni menjar ni beure a l'espai públic.

El passat mes de juliol es va signar l’Acord de ciutat per a la reconstrucció social i econòmica i per impulsar el Prat del futur. L’acord va formalitzar la constitució de la Taula per a la reconstrucció social i econòmica del Prat i va aprovar l’estratègia per portar-la a terme.  En aquest context, l’Ajuntament del Prat està mobilitzant 5,5 milions d’euros addicionals al pressupost ordinari de 2020 (de 94,94 milions d’euros), entre les mesures que ja s’han pres fins ara i les que es contempla portar a terme en un futur immediat. 

 

Ara més que mai, El Prat. Estratègia de reconstrucció social i econòmica de la ciutat

 Descarrega't aquí el document (pdf - 1061394 bytes)

Notícies

Veure totes

dilluns, 30 novembre, 2020 - 09:15

El nombre de grups escolars bombolla confinats al Prat es redueix a 7

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

dimecres, 25 novembre, 2020 - 09:15

L'Ajuntament reactiva les trucades a persones grans que viuen soles

Tal com ja es va fer durant la primera onada de la covid-19
Piscines CEM Sagnier

dilluns, 23 novembre, 2020 - 17:15

Els equipaments esportius municipals retornen progressivament a les activitats

Aquest dilluns 23 de novembre hem entrat al tram 1 del procés de represa de l...

A les xarxes

Instagram

Consulta els informes d'actuació durant l'estat d'alarma

Consulta l'informe 

Consulta l'informe 

Consulta l'informe 

Consulta l'informe