Esteu aquí

Marató de vacunació per a infants de 5 a 11 anys al Prat sense cita prèvia

El proper dijous 3 de febrer, al Centre Cívic Delta, de 15.30 a 19.30 h

dimarts, 1 febrer, 2022 - 09:00

Al Prat, es farà aquest dijous una marató de vacunació infantil, sense cita prèvia. Està adreçada a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys d’edat.

La marató de vacunació infantil es farà el dijous 3 de febrer, a la tarda, entre les 15.30 h i les 19.30 h, al Centre Cívic Delta (C/Riu Llobregat, 94). Cal portar la targeta sanitària individual dels infants o un document identificatiu (DNI, NIE, passaport…). Els infants d'entre 5 i 11 anys que no puguin anar a vacunar-se amb la seva mare, pare o tutor/a, hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta que porti l'autorització impresa.

Per què és important vacunar els infants de 5 a 11 anys?

Tot i que els infants de 5 a 11 anys no acostumen a patir una malaltia greu quan s’infecten per covid (gairebé el 50% no tenen símptomes), el risc que un nen o nena d’aquestes edats pugui tenir complicacions que requereixin hospitalització per la covid no és inexistent. 

Arreu de l’Estat, els nens i nenes de 5 a 11 anys van representar el 6,6% dels casos de la covid durant la cinquena onada. El 0,21% ha requerit ingrés hospitalari.  En aquest moment, els nens i nenes menors de 12 anys són el grup d’edat on la incidència de la infecció és més elevada.

El benefici indirecte per a la població, sobretot per als adults amb risc de patir una malaltia greu que convisquin amb nens i nenes d’aquesta edat, és un fet més a considerar per indicar la vacunació en aquesta franja d’edat.

Un benefici afegit és afavorir la normalització de la vida dels nens i nenes, i el seu impacte a l’entorn escolar.

Més informació a:

https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/V/vacuna-covid-19/ciutadania/vacunacio-infantil/preguntes-frequents-vacuna-menors.pdf

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...