El Prat del Futur

El Prat d’avui, el nostre lloc al món, és el resultat d’un model de ciutat sòlid i estable, basat en la defensa de la cohesió social, la promoció de la sostenibilitat, i la construcció d’una comunitat on tothom pugui desenvolupar una vida plena. 

Aquests valors que han construït el Prat d’avui ens han permès afrontar, en el passat recent, amenaces importants. Davant la pandèmia, hem conjurat els esforços de tota la ciutat per reforçar la cohesió social i no deixar ningú enrere. Davant l’amenaça territorial que suposava la proposta d’ampliar l’aeroport, hem defensat amb una sola veu que protegir el Delta és la nostra forma de protegir el planeta. 

Aquests valors ens han d’inspirar també en la projecció del Prat del futur. Volem continuar formulant respostes innovadores a problemes que són comuns a moltes metròpolis del món, i ajudar així des del nostre municipi a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible definits en l'Agenda 2030. Aquestes respostes es materialitzen en els eixos d'acció i projectes que podeu trobar en aquesta pàgina . 

Des del foment de l'autonomia personal en totes les etapes de la vida fins a l'impuls de les energies renovables de producció local per fer front a l'emergència climàtica, passant per la millora de l'espai públic i l'impuls de nous serveis de mobilitat sostenible, tots aquests projectes parteixen dels valors que han fonamentat el Prat d’avui i els actualitzen per assentar les bases no ja del Prat dels anys vinents, sinó de les properes dècades. Un lloc que volem que els i les pratenques continuem assenyalant amb orgull com el nostre lloc al món.

Lluís Mijoler Martínez
L’Alcalde

 

Els projectes més destacats del Prat del Futur

Notícies

Veure totes
L'alcalde del Prat, l'arquitecta i el conseller de Drets Socials

dimecres, 10 gener, 2024 - 17:30

Comencen les obres de la nova residència municipal de persones grans

L’equipament tindrà capacitat per a 135 persones i espai per a unes altres 30...

divendres, 10 març, 2023 - 08:45

El balanç de Pla d’Actuació Municipal del Prat constata un assoliment de ja gairebé el 90% dels objectius marcats el 2019

El govern municipal encapçalat per l’alcalde Mijoler ret comptes en una...

dilluns, 23 gener, 2023 - 14:15

L’exposició ‘El Prat, el meu lloc al món, el nostre lloc al futur’ es podrà veure en diversos equipaments municipals

La mostra sobre els nous projectes i serveis que s'estan posant en marxa en...