Esteu aquí

L’exposició ‘El Prat, el meu lloc al món, el nostre lloc al futur’ es podrà veure en diversos equipaments municipals

La mostra sobre els nous projectes i serveis que s'estan posant en marxa en el marc del desplegament del PAM comença una itinerància al Centre Cívic Jardins de la Pau i es podrà visitar també al Sant Jordi – Ribera Baixa i al Cèntric Espai Cultural.

dilluns, 23 gener, 2023 - 14:15

A partir d’avui, ja està instal·lada al Centre Cívic Jardins de la Pau l’exposició ‘El Prat, el meu lloc al món, el nostre lloc al futur’, la mostra dels projectes i serveis que s'estam pòsant en marxa en el marc del desplegament del Pla d'Actuació Municipal 2020-23, amb què s'assenten les bases de la ciutat dels anys futurs. L’exposició es va inaugurar a la 49a Fira avícola, on ja va rebre una molt bona acollida, i ara es trasllada a diferents punts perquè tothom la pugui visitar.

La mostra fa un repàs sobre aquelles iniciatives més destacades que s'estan posant en marxa al Prat, com per exemple:

  • La nova residència per a la gent gran ‘Una habitació pròpia’: trobareu tots els detalls del nou edifici i una maqueta que l’acompanya. A més a més, es va un repàs per les mesures més importants en matèria d’acció social que s’estan duent a terme.
  • Els projectes d’habitatges públics de lloguer assequible: us expliquem la tipologia de pisos així els passos a seguir per sol·licitar-ne un. I ho posem en context: expliquem les línies més rellevants del Pla d’habitatge vigent.
  • Energia del Prat: la comunitat energètica de la ciutat, amb un model similar a Aigües del Prat, que generarà electricitat més neta, social i comunitària. Hi podreu trobar l’enllaç QR directe per adherir-vos.
  • Les pacificacions de carrers, que els fan més amables i transitables: la prioritat és del vianant, la pandèmia ens ha demostrat que necessitem espais públics de qualitat.
  • El futur barri Seda – Paperera, ubicat a l’eixample nord: un espai que serà pioner a tot l’Estat.

La mateixa exposició es traslladarà a dos punts més de la durant duran les pròximes setmanes:

  • A partir del 13 de febrer, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa
  • A partir del 6 de març, al Cèntric Espai Cultural

Per últim, cal ressaltar que el pròxim dijous, 9 de març al Cèntric Espai Cultural, tindrà lloc l'audiència pública de balanç de compliment del PAM. El PAM i el seu grau de compliment es pot consultar en temps real en aquest espai web.

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

L'alcalde del Prat, l'arquitecta i el conseller de Drets Socials

dimecres, 10 gener, 2024 - 17:30

Comencen les obres de la nova residència municipal de persones grans

L’equipament tindrà capacitat per a 135 persones i espai per a unes altres 30...

divendres, 10 març, 2023 - 08:45

El balanç de Pla d’Actuació Municipal del Prat constata un assoliment de ja gairebé el 90% dels objectius marcats el 2019

El govern municipal encapçalat per l’alcalde Mijoler ret comptes en una...

dimecres, 18 gener, 2023 - 19:15

Una desena de PIME i autònoms de la ciutat, Fundesplai i la COV, socis de l’Ajuntament a Energia del Prat

El plenari municipal dona llum verda a la constitució de la comunitat...