Un Prat per créixer i viure

Garantir l’accés de tothom a un habitatge digne exigeix l’esforç de totes les administracions, des de la més gran a la més petita. Un ajuntament sol no pot garantir una solució completa, però no pot deixar de posar el seu gra de sorra per garantir-la. 

Per això, al Prat despleguem un Pla local d’habitatge, que inclou, entre d’altres coses, la compra d’habitatges per sota del preu de mercat per ampliar la borsa de lloguer assequible i també bonificacions fiscals als petits propietaris que posin els seus immobles a disposició d’aquesta borsa. També hem revisat els planejaments urbanístics, perquè els futurs barris de la ciutat suposin un salt endavant en aquest camp. A la Seda-Paperera, treballem perquè un de cada cinc habitatges siguin públics i de lloguer assequible.

A més a més, en els propers anys el Prat doblarà el seu parc d’habitatge públic de lloguer assequible, que actualment és d’uns tres centenars de pisos, gràcies tres promocions d’habitatges que es faran sobre sòl municipal a l’Eixample Sud i que en total tindran uns 300 pisos.

Noves promocions

Prat Espais construirà els habitatges i gestionarà els arrendaments de l’edifici de la imatge. Es tracta d’un bloc de 71 pisos de lloguer a l’Eixample Sud: 17 d’1 habitació, 53 de 2 habitacions i 1 de 3 habitacions. Els habitatges també podran gaudir d’aparcament de turismes, motos o bicicletes. Finalització d’obres: inici de 2025.

Per poder accedir a un dels pisos, cal inscriure’s al Registre de sol·licitants d’habitatge de protecció oficial. La inscripció té una vigència d’un any i s’ha de renovar anualment.

Visiteu la pàgina web de Prat Espais per saber com inscriure's al Registre de sol·licitants de protecció oficial així com rebre informació sobre tots els serveis de Prat Espais. 

 

 

Pisos Prat Espais

La Cooperativa Obrera de Viviendas construirà un bloc de 101 pisos de lloguer situat a l’Eixample Sud amb 33 habitatges d’1 habitació, 34 de 2 habitacions i 34 de 3 habitacions. Qui els llogui també podrà gaudir d’aparcament i traster. Finalització d’obres: inici de 2025.

Per poder accedir a un dels pisos, cal inscriure’s al Registre de sol·licitants d’habitatge de protecció oficial. La inscripció té una vigència d’un any i s’ha de renovar anualment.

Visiteu la pàgina web de Prat Espais per saber com inscriure's al Registre de sol·licitants de protecció oficial així com rebre informació sobre tots els serveis de Prat Espais.

 

cooperativa

Més informació

Prat Espais

Prat Espais és una empresa municipal creada per gestionar les actuacions d'habitatge i...